Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen még nem beszélhet a Sauber pilótájaként 




Túl van az első tesztnapon Kimi Räikkönen a Sauber kötelékében, igaz, az Abu Dhabiban bonyolított körözés egy rejtélyes műszaki hiba miatt idejekorán zárult a finn számára. A csapatot váltó klasszis egyelőre el sem magyarázhatta, hogy mi volt a probléma oka. Hogy miért?

Tovább
0

Ott voltunk Alonso búcsúztatásán




Nagyszabású bulival búcsúztatta az F1-es világbajnokság a sportágtól a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjjal búcsúzó Fernando Alonsót a viadal kvalifikációs edzése után.

Tovább
0

Kubica, a rejtélyes támogató és a hoppon maradt oroszok



F1 Forma-1 Robert Kubica Williams Szergej Szirotkin Lawrence Stroll Artem Markelov Abu Dhabi Nagydíj
Robert Kubica Forma-1-es versenyzői visszatérésétől hangos a világ: a lengyel pilóta lehetetlennek tűnő vágya valóra vált, a fejleménynek mindenfelé örülnek, leszámítva Oroszországot. Az egyszeres futamgyőztes a Williams-szerződéssel nem egy, hanem két oroszt tett jégre, a célja felé vezető úton pedig állítólag olyan helyről is kapott segítséget, akire a közvélemény valószínűleg nem is gondolna…

Tovább
0

Abu Dhabi vb-harc nélkül is az F1 idényzárója akar maradni



F1 Forma-1 Formula One Management Liberty Media Abu Dhabi Nagydíj

Ahogyan az megszokott, 2018-ban is az Abu Dhabi Nagydíj zárja a Forma-1-es szezont és a helyi szervezők annak ellenére is ragaszkodnak ehhez a státuszhoz, hogy idén újra tudomásul kell venniük: egyik világbajnoki titulus sorsa sem itt dől el.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek