Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így jár, aki távozni mer a Ferrari istállótól



F1 Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj Ferrari Sebastian Vettel
Különleges rituálé zajlott le a Ferrari istálló garázsa mögött a Yas Marina versenypályán, a vasárnapi évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után néhány órával. A maranellói alakulat szerelőgárdája az egyik munkatársat búcsúztatta, aki több év után döntött úgy, hogy kilép a Scuderia kötelékéből.

Tovább
0

Újra dicséri Rosberget a Daimler fővezére



F1 Forma-1 Nico Rosberg Abu Dhabi Nagydíj Dieter Zetsche Mercedes
Mit tehet egy autógyár elnöke, amikor a vállalat égisze alatt futó Forma-1-es istálló sikert sikerre halmoz? Örvendezik, még akkor is, ha a dominancia kissé rányomja a bélyegét a sportágra. Így tett Dieter Zetsche, a Daimler fővezére is Abu Dhabiban, ahol az F+1 Blognak nyilatkozva elárulta: külön öröm számára Nico Rosberg év végi feltámadása.

Tovább
0

Aston Martin az F1-ben: Nem valószínű...



F1 Forma-1 David Richards Force India Aston Martin Abu Dhabi Nagydíj

Hónapok óta terjengenek a pletykák, amely szerint 2016-ra a Force India istálló "átkeresztelődhet" Aston Martinra. Sokan az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjra vártak fejleményt az ügyben, de a brit márka vezére, a helyszínen felbukkanó David Richards az F+1 Blog érdeklődésére cáfolta, hogy küszöbön állna a bejelentés. Igaz, nem túl meggyőzően tette ezt…

Tovább
0

Bizonyítványosztásra várva



F1 Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj
Aligha lehet mesésebb helyszínt találni egy Forma-1-es évadzáróhoz, mint a Yas Marina versenypálya Abu Dhabiban, s egyelőre ez menti meg az idény utolsó hétvégéjét. Ami eldőlhetett, már el is dőlt, így a paddockban olyan a hangulat, mint annak idején a suliban, amikor a bizonyítványok kiosztására várt a diáksereg.

Tovább
0

Megkötötték a Lotus-Renault házasságot



F1 Forma-1 Lotus Renault Gerard Lopez Abu Dhabi Nagydíj
Szinte biztos, hogy a jövő hét végén esedékes évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon megtörténik a régóta halogatott Lotus-Renault házasság bejelentése. Gerard Lopez, az enstone-i istálló jelenlegi többségi tulajdonosa már megerősítette: az üzlet megköttetett, ráadásul annak keretein belül neki is maradnia kell a különítménynél.

Tovább
0
123
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek