Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sauber: 360 fokos videó van, pilóta még nincs



F1 Forma-1 Sauber Felipe Nasr Marcus Ericsson Abu Dhabi Nagydíj Monisha Kaltenborn
360 fokos kamerával garázdálkodott az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon a Sauber istálló: a svájci alakulat felvételei révén egészen egyedi módon lehet betekinteni a kulisszák mögé, azt viszont ez a videó sem fedi fel, hogy ki lesz Marcus Ericsson csapattársa 2017-ben. Monisha Kaltenborn csapatfőnök szerint ez a kérdés még "nagyon nyitott".

Tovább
0

Reggel 9-ig tartott Rosberg bajnoki bulija



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Abu Dhabi Nagydíj
Nincs népszerűbb autósport-személyiség jelenleg Nico Rosbergnél, aki múlt vasárnap, Abu Dhabiban elfoglalta a Forma-1 trónját: a világbajnok előbb reggel 9-ig mulatott a cimboráival, majd beturnézta a fél világot Malajziától egészen szülővárosáig, a németországi Wiesbadenig. Az újdonsült bajnok egy dologról sehol nem feledkezett meg: mindenütt kiállt a csapattárs-rivális Lewis Hamilton mellett.

Tovább
0

Prost: Rosberg megérdemelné a vb-címet



F1 Forma-1 Alain Prost Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Alain Prost, a Forma-1 négyszeres világbajnoka tippelni egyelőre nem kíván a 2016-os világbajnoki döntő végkimenetelére. Mint az F+1 Blognak a legendás francia elárulta: nem látja értelmét annak, hogy Nico Rosberget úton, útfélen hozzá hasonlítják, azokkal viszont egyetért, akik szerint a német megérdemelné a világbajnoki címet.

Tovább
0

Alonso: Le Mans? Most még inkább F1!



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren-Honda Abu Dhabi Nagydíj
Nem kell semmit kiolvasni abból az üzenetból, amely a visszavonuló Mark Webbernek szólt - jelentette ki Fernando Alonso, akinek videóüzenetéből sokan arra következtettek, hogy szeretne mielőbb a megbízhatósági vb-n (WEC) versenyezni. Az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki napján a McLaren-Honda spanyol pilóta nyomatékosította, hogy továbbra is a Forma-1-re összpontosít, de azt persze nem zárta ki, hogy előbb vagy utóbb felbukkan Le Mans-ban…

Tovább
0

Ecclestone már nem fintorog Rosbergre



F1 Forma-1 Formula-1 Bernie Ecclestone Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 ura nemrégiben becsmérlően nyilatkozott Nico Rosbergről, ám az idei vb-címről döntő Abu Dhabi Nagydíj előtt változtatott az álláspontján. A brit üzletember szerint a ponttáblázatot vezető német pilóta jó úton halad afelé, hogy igazi sztárrá váljon, a sportág jövőjével kapcsolatban ugyanakkor már nem ennyire derűlátó…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek