Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A szervizesek élete a legnehezebb az F1-ben



Nem csak a versenyzőket és a mérnököket illeti dicséret a Forma-1-ben! Claire Williams, a Williams istálló csapatfőnök-helyettese szerint a felgyorsult kerékcserék korszakában a szervizcsapatok tagjai dolgoznak a legkomolyabb nyomás alatt.

Tovább
0

Kockázatos játékba kezdtek Räikkönenék



Kockázatos játékba kezd a Lotus: miután a Red Bull a Malajziai Nagydíjon megdöntötte a McLaren tavaly felállított kerékcsere-csúcsidejét, az enstone-i egyletnél is szeretnék felpörgetni a papucsok lecserélésének műveletét. Mint azt több ízben is láthattuk az utóbbi egy évben, a jól bevált koreográfia évközi felforgatásáért nagy árat lehet fizetni…

Tovább
0

Már nem Sam Michael a McLaren végzete?



Sam Michael / McLarenNem sok kellemetlenebb dolog volt az utóbbi hetekben a Forma-1-ben, mint Sam Michaelnek lenni: a rajongók, főként a brit drukkerek megállás nélkül szajkózták, hogy az ausztrál szakember a Williams után a McLarent is leamortizálhatja. Igaz, hogy szinte alig volt verseny, amelyen a wokingiak ne szúrtak volna el legalább egy kerékcserét, de a Hockenheimben produkált 2,31 másodperces rekord Michaelt igazolja.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek