Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már van egy Forma-1-es autója a Haasnak...



Noha a Haas istálló felbukkanására 2016-ig várni kell, a jelenleg is szerveződő különítménynek máris van egy Forma-1-es autója. A járgány Belgiumban bukkant fel…

Tovább
0

Az új F1-es csapaté lesz a Marussia központja



Az év végére is hagyott egy pletykát a Forma-1 folyton folyvást mozgó világa: a brit forrásokból származó teória szerint az idén jobb létre szenderült Marussia istálló nagy-britanniai központja továbbra is a királykategória vérkeringésének része marad.

Tovább
0

Így épült az új amerikai F1-es csapat gyára



Míg a román Forma-1-es kezdeményezésről, a Forza Rossáról még mindig csak pletykálnak, addig a sokak által szintén komoly adag szkepticizmussal fogadott amerikai formációnak, a Haas F1 Teamnek már a gyárát is felhúzták az észak-karolinai NASCAR-övezetben, Kannapolisban. A Ferrari-közeli különítmény egy szenzációs time-lapse videót is közreadott a gyárépítésről: 339 napot zsúfoltak bele 2 percbe.

Tovább
0

Augusztusban jelentik be a Haas-Ferrari együttműködést



Már a jövő hónapban hivatalossá válik, hogy a Forma-1-be 2016-ban megérkező új amerikai formáció, a Haas Formula a Ferrarival lép technológiai szövetségre. Erre a különítmény szervezésével megbízott szakember, Günther Steiner tett félreérthetetlen célzást az F+1 Blognak.

Tovább
0

Vad pletyka: Grosjean a Haas Formulához tart?



Bár Gene Haas csapata még azt sem pontosította, hogy 2015-ben vagy 2016-ban tűnik majd fel a Forma-1 mezőnyében, a szerveződő alakulat körül máris tengernyi a pletyka. Az egyik ilyen spekuláció, hogy a versenyzői összeállítás rutinosabb tagja Romain Grosjean lesz, ráadásul a teória egy olyan francia forrástól származik, aki az utóbbi időben rendre elsőként rukkolt később valóban beigazolódott jóslatokkal.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek