Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Forma-1-es autó utcai sportkocsik ellen




Mivel az igazi versenyben nem tudnak maradandót alkotni a McLaren-Hondák, a küszködő alakulat a régi módszerhez nyúlt: más módon próbálnak csemegével szolgálni. Néhány napja például közreadtak egy videót, amely egy korábbi Forma-1-es autó és két utcai sportkocsi küzdelmét örökítette meg, 360 fokos kamerával.

Tovább
2

Dennis időt kér a McLaren feltámasztásához



Még tavaly ilyenkor is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ron Dennis visszatérjen a McLaren élére, de az idei évre ez mégis bekövetkezett. A legendás wokingi vezér újra a szokásos határozottságával masírozik a monacói paddockban, ahol az F+1 Blognak sikerült feltartóztatnia néhány kérdés erejéig.

Tovább
0

Magnussen: "Az apák álmait fiaik váltják valóra!"



Futótűzént terjedt el az Ausztrál Nagydíj leintése után egy fotó, amelyet már most klasszikusnak lehet nyilvánítani. Az ominózus felvétel Jan Magnussenről készült Sebringben, abban a pillanatban, amikor csemetéje, Kevin a McLaren volánja mögött dobogós helyen haladt át a kockás zászló alatt élete első Forma-1-es futamán. A dán veteránra mától már nem csak az a mondás igaz, hogy "nagyobb volt a füstje, mint a lángja", hanem az is, hogy "az apák álmait a fiaik váltják valóra".

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek