Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában



McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

Tovább
0

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Meddig harcol egymással Hamilton és a McLaren?



Lewis Hamilton

Míg a Hungaroringen még csak észlelhető volt, Spa-Francorchampsban már ki is domborodott, hogy mennyire elfajult a viszony Lewis Hamilton és a McLaren istálló között. Szerződés, pénz, Twitter: túl sok jó ebből aligha fog kisülni.

Tovább
0

Hamilton pole pozíciója protest-megmozdulás?



Lewis Hamilton

Akár hatásos protest-megmozdulásként is felfogható Lewis Hamilton eddigi szereplése a Hungaroringen: a brit átütő formában versenyezve szerezte meg a McLaren 150. pole pozícióját, miközben a háttérben az új szerződéséről zajló egyezkedés lassan vitává mérgesedik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek