Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton utoljára száguldott McLarennel - videó



Elbúcsúzott a McLaren istállótól Lewis Hamilton: a Mercedeshez igazoló 2008-as világbajnok múlt pénteken, a csapat wokingi főhadiszállásán személyesen köszönt el nevelőegyesületének munkatársaitól, majd Máltára utazott, ahol szombaton az egyik MP4-26-ossal még száguldozhatott is egy utolsót.

Tovább
0

Magyarázkodott Hamilton miatt a McLaren-főnök



Nagy port kavart a minap a McLaren-főnök Martin Whitmarsh megnyilatkozása, amelyben arra utalt, hogy Lewis Hamilton megbánta a Mercedes-szerződés aláírását. Austinban a wokingi főguru már az újságírókra verte a balhét.

Tovább
0

Ki kesereg valójában: Hamilton vagy a McLaren?



Martin Whitmarsh, a McLaren főnöke úton-útfélen pedzegeti Lewis Hamilton állítólagos kesergését, amely szerint megbánta, hogy aláírt a Mercedeshez, sokkal valószínűbb azonban, hogy inkább a szakvezetőnek van oka a bosszúságra. A wokingi csapat kockáztat, míg a brit azt kapja majd a csillagosoknál, amit akart.

Tovább
0

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez



Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?



Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek