Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rosberg a kislányával hangolt Monzára



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Olasz Nagydíj Monza

Nem csak Kimi Räikkönen tud cukiskodni apukaként, hanem Nico Rosberg is: a Mercedes versenyzője a Belga és az Olasz Nagydíj közötti néhány napot családjával töltötte, így együtt ünnepelhették a kislánya születésnapját. Persze az apuka gondolatai már javában Monza körül forognak…

Tovább
0

Nem gyarmatosítja a Manort a Mercedes



F1 Forma-1 Manor Pascal Wehrlein Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Belga Nagydíj
A Belga Nagydíjtól már két Mercedes-kötődésű pilóta hajt a sereghajtó Manor istállónál, ám Toto Wolff, a csillagos márka sportigazgatója szombaton nyomatékosította: a kiscsapatot továbbra sem lehet fiókcsapatnak tekinteni és nem készülnek arra, hogy hivatalos junioralakulatként működtessék. Azt persze nem zárta ki, hogy a jövőben még szorosabbra fűzik a szálakat.

Tovább
0

Lauda próbálja felrázni a megtorpant Rosberget



F1 Forma-1 Niki Lauda Nico Rosberg Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Lewis Hamilton káprázatos júliusi teljesítményének leginkább a Mercedes másik pilótája, Nico Rosberg itta meg a levét, zsinórban negyedik veresége után a német magába zuhanva távozott múlt vasárnap a Hockenheimringről. A bajnokcsapatnál hisznek abban, hogy képes lehet a visszavágásra és tesznek is azért, hogy magára találjon: a nyári szünetben az ilyen ügyek specialistája, Niki Lauda veszi kezelésbe a versenyzőt.

Tovább
1

Mercedes: Hamilton úgy tivornyázik, ahogy akar!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Toto Wolff Mercedes
Lewis Hamilton olyan júliust produkált, amely előtt még a leghangosabb bírálóknak is kalapot kell emelniük, ám a brit versenyzőt még mindig sokan zrikálják laza, polgárpukkasztó életmódja miatt. Toto Wolff, a Mercedes főnöke a napokban megjegyezte: amíg jönnek az eredmények, azt csinál, amit csak akar, és ez nemcsak Hamiltonra, hanem Nico Rosberg és a gárda összes tagjára vonatkozik.

Tovább
0

Rosberg világbajnok McLarennel csapatott



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Mika Häkkinen McLaren MP4-13
1998-ban Nico Rosberg még csak 13 éves gyermek volt, amikor édesapja, Keke menedzselésével Mika Häkkinen pályafutása első Forma-1-es világbajnoki címére hajtott az MP4-13 típusjelű, Mercedes-erőforrással hajtott McLarennel. Néhány napja Hockenheimben a pilóta maga is kipróbálhatta a versenygépet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek