Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjú



Akárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0

Alonso oltogatja a Hondát Monzában



Fernando Alonso a McLaren-Honda kínszenvedése miatt mindennek mondható mostanában, csak boldognak nem, ennek ellenére az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában meglepő kijelentéssel rukkolt elő: a kétszeres világbajnok szerint a wokingi alakulaté az egyik legjobb karosszéria a jelenlegi mezőnyben.

Tovább
0

Így változott a Forma-1-es Ferrarik hangja



Egy helyszín, egy márka, négy különböző motorspecifikáció és hang: egy rajongó kiváló videóösszeállítást készített arról, hogyan változott a Forma-1 hangja négy eltérő motorkorszakban.

Tovább
0

Irvine a Forma-1-ről: "Picit komplikált és drága, de nem rossz!"



Régi ismerősbe botlott az F+1 Blog az Olasz Nagydíj versenynapjának délelőttjén: Eddie Irvine is a monzai paddockban cirkált, így megragadtuk az alkalmat és nekiszegeztünk néhány kérdést a szókimondó, provokatív északírnek. A korábbi pilóta a rövid interjú alatt sem hazudtolta meg önmagát, Sebastian Vettelre például csípős megjegyzést tett..

Tovább
0

Montoyával sétáltuk körbe Monzát



Csata után, csata előtt: az évad európai szakaszát lezáró Olasz Nagydíj előtt természetesen Lewis Hamilton és Nico Rosberg belgiumi háborújának utóélete a legfőbb téma Monzában, azonban a lombardiai aszfaltcsík paddockja ezen felül is tartogatott érdekességet a csütörtöki sajtónapra. Az F+1 Blog például belebotlott egy rég nem látott ismerősbe, Juan Pablo Montoyába is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek