Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Berágott az F1 időjósaira a Mercedes vezére



F1 Forma-1 Toto Wolff Mercedes Christian Horner Red Bull Olasz Nagydíj Monza
Háborog a Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff: a csillagos vezér nem valamelyik pilóta vagy az Ezüstnyilak teljesítménye miatt gőzölt be az Olasz Nagydíj után, ahol kettős sikert arattak, hanem amiatt, hogy a Forma-1 meteorológusai csapnivaló munkát végeztek…

Tovább
0

Massa: Most vagyok igazán csúcsformában!



F1 Forma-1 Felipe Massa Jánvári Zsolt Williams Olasz Nagydíj Monza
Felipe Massa a visszavonulását megszakítva tért vissza az idei évre a Williams istállóhoz, ahol felemás szezonja van, de a brazil biztos benne, hogy saját teljesítménye miatt nem érheti szó a ház elejét. Sőt, a dél-amerikai az F+1 Blognak Monzában kijelentette: úgy érzi, hogy pályafutása során még sohasem vezetett olyan jól, mint 2017-ben.

Tovább
0

Rosberg a kislányával hangolt Monzára



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Olasz Nagydíj Monza

Nem csak Kimi Räikkönen tud cukiskodni apukaként, hanem Nico Rosberg is: a Mercedes versenyzője a Belga és az Olasz Nagydíj közötti néhány napot családjával töltötte, így együtt ünnepelhették a kislánya születésnapját. Persze az apuka gondolatai már javában Monza körül forognak…

Tovább
0

Húszéves F1-es Benetton ütközött egy ChampCarral Monzában



F1 Forma-1 Monza BOSS GP Baumgartner Zsolt Benetton Panoz Minardi
Valószerűtlen versenybaleset történt múlt hétvégén, Monzában, ahol egy 1997-es évjáratú Forma-1-es Benetton ütközött össze egy 2007-es, a Panoz által gyártott ChampCarral.

Tovább
0

Ecclestone: Vettelt naggyá teszi a Ferrari



Bernie Ecclestone, a Forma-1 főmogulja már számtalanszor hangsúlyozta, hogy nem tartja jó világbajnoknak Sebastian Vettelt, ugyanakkor felkészült arra, hogy a német a Ferrari kötelékében rövidesen ötödször is elhódítja majd a bajnoki titulust. A brit elárulta, hogy tavaly milyen tanácsot adott a vörösök ajánlatával kapcsolatban hezitáló pilótának, ugyanakkor leszögezte: Vettel a maranellóiak versenyzőjeként ismét a népszerűségi lista élbolyába kerülhet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek