Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel a saját Infiniti FX-ét kapta 26. szülinapjára



26. születésnapját ünnepli ma Sebastian Vettel, aki az ajándékát már egy nappal korábban átvehette: a Red Bull háromszoros világbajnoka megkapta új cégautóját, azt az Infiniti FX-et, amelyet a saját neve fémjelez.

Tovább
0

Vettel és az F1-es Red Bull egy új tévéreklámban - videó



Új tévéreklámban tűnt fel a Red Bull háromszoros világbajnoka, Sebastian Vettel, aki csapata üzem- és kenőanyag szállító partnerét népszerűsíti. A szpot receptje nem új, valószínűleg a '90-esévek végén készített McLaren-reklámok ihlették.

Tovább
0

Vettel közúti Infinitiket nyúzott Monaco után



Nem pihen Sebastian Vettel: a Red Bull háromszoros világbajnok címvédője alig 24 órával a töréssel-zúzással gazdagon tarkított Monacói Nagydíjon elért 2. helyezése után már a dél-franciaországi Le Castellet-ben száguldott. A német az Infiniti teljesítményért felelős igazgatójaként a Paul Ricard pályán a márka sportautóit tesztelte.

Tovább
0

Vettel kipróbálta az Orosz Nagydíj helyszínét



Sebastian Vettel nem lassít: a Red Bull címvédő-listavezető klasszisa a Bahreini Nagydíjon aratott idei második futamgyőzelme másnapján már Szocsiban vizitált, ahol a róla elnevezett Infiniti volánja mögött megtette az első métereket a jövőre debütáló Orosz Nagydíj épülőben lévő helyszínén.

Tovább
0

Nem csitulnak az indulatok a Red Bullnál



Aki esetleg komolyan elhitte, hogy Sebastian Vettel valóban bánja a szepangi, a csapatutasítás ellenére végrehajtott előzést, azok szerdán komoly arculcsapást kaptak a némettől. A háromszoros világbajnok olyan provokatív megnyilvánulással rukkolt elő, amely után biztosra vehetjük, hogy Mark Webber - történjék bármi az idei szezon hátralevő részében - 2014-ben már nem lesz a Red Bull Racing versenyzője.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek