Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Út a világuralomig: Red Bull-történelem másfél percben



Fennállása tizedik idényére készül a Red Bull Racing: az utóbbi négy szezont Sebastian Vettel vezérletével domináló energiaitalos alakulat a jubileum apropóján kiváló videóval foglalta össze az elmúlt kilenc évet.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát



Péntek este Párizsban, Luc Besson rendező híres filmstúdiójában, a Cité du Cinemában tartották a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) éves díjkiosztó gáláját, ahol Sebastian Vettel negyedszer vehette át a Forma-1-es vb-címért járó trófeát. Az első ízben odaítélt "Az év személyisége" díjat is egy korábbi F1-es pilóta kapta meg.

Tovább
0

Vettel és a nagy sisakkérdés



Ha az FIA valóban betiltja a sisakfestések évközi változtatását 2014-től, az kétségkívül Sebastian Vettelt érinti majd a leginkább. A német nem titkolja: egyelőre nem tudja, hogy az utóbbi években alkalmazott többtucat színezet közül melyiket választaná, ha jövőre egyetlen, állandó festést kell majd használnia.

Tovább
0

Red Bull: Vettelt nem lehet elcsábítani



Noha a Ferrari gyárfelújítási terveit számos forrás a "Vettel-akció" részének tekinti, a Red Bullnál nem tartanak attól, hogy az immáron négyszeres világbajnokot az olasz egylet - vagy bármely másik különítmény - képes elcsábítani. Christian Horner, az energiaitalos együttes szakvezetője a csapatmunka fontosságát hangsúlyozza, de nem felejtette el megjegyezni: a német nélkül semmi nem lett volna ugyanolyan az utóbbi években…

Tovább
0

Miért nem kellett Räikkönen a Red Bullnak?



A versenypályán kívül tanúsított munkamorál az, ami miatt nem Kimi Räikkönent szerződtette a Red Bull 2014-re - jelentette ki egy interjúban az energiaitalos egylet sportigazgatója, Helmut Marko. A szakember szerint a végül kiválasztott Daniel Ricciardótól azonnali áttörésre számítanak.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek