Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Soha rosszabbat az ideinél!



48 órával a survivor showba átcsapó Brazil Nagydíj után is forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, hogy ki érdemelte meg jobban az idei vb-címet. Amilyen az idei évad volt, tényleg lehet sajnálkozni azon, hogy miért nem lehet egyszerre két világbajnokot avatni…

Tovább
0

Így látja a Forma-1-es szakma a bajnoki esélyeket



Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso? Így hangzik a milliószor elismételt kérdés, amelyre órákkal a Brazil Nagydíj előtt sincs egyértelmű válasz: az F+1 Blog az időmérő edzés után körbenézett, hogyan látja a szakma a német és a spanyol bajnoki különmeccsét.

Tovább
0

Bajnokmérő 2012: Vettel vagy Alonso?



Nincs tovább: Sebastian Vettelnek és Fernando Alonsónak Austinban és Interlagosban el kell döntenie, hogy melyikük lesz a Forma-1 királya 2012-ben. Az F+1 Blog különféle szempontok alapján mérlegre tette a két nagyágyú esélyeit a véghajrá előtt és arra a következtetésre jutott, hogy Vettelnek nem csak a 10 pontnyi előny birtokában van nagyobb sansza a titulus elhódítására.

Tovább
0

Korea után: megállítható-e Vettel?



Mivel négy futam még hátravan a 2012-es világbajnokságból, lehet, hogy a titulus sorsának eldöntése elhúzódik egészen az utolsó összecsapásig, a Koreai Nagydíj végeredményének azonban fontos üzenete van: hacsak nem történik csoda, Sebastian Vettelt nem lehet megfosztani az újabb címvédéstől.

Tovább
0

Hamilton csak vigaszdíj Laudától a Mercedesnek?



Azt eddig is tudni lehetett, hogy Niki Lauda nagy pernahajder a Forma-1-ben, s az osztrák legenda most újfent demonstrálta ezt. Ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre bizonyosabbá, hogy Lewis Hamiltont egyfajta B-tervként fűzte be a Mercedeshez, miután a Red Bull sikerkovács tengelyét nem sikerült átcsábítania.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek