Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Giovinazzi: Az egész karrierem egy harc a túlélésért




Monza óta pletykálják, hogy az Alfa Romeo meghosszabbítja Antonio Giovinazzi szerződését, ez azonban még mindig nem történt meg. Noha az ülésre állítólag hajt Nico Hülkenberg és mások is, az olasz pilóta Suzukában az F+1 Blognak elárulta: nem tart attól, hogy elveszíti az állását, még akkor sem, ha a csapat első embere a paddock-susmus szerint nagyon szimpatizál a konkurens némettel.

Tovább
1

Sainz láthatatlanul válik élmenővé az F1-ben?




Olyan szezonja van Carlos Sainznak a McLaren istállónál, amilyenre biztosan nem számított: bár ralilegenda édesapja szerint már túlzás, amennyire mellőzik a tévéközvetítésekből, a spanyol pilóta egyenletes és jó teljesítményével lassan a legjobbak közé emelkedik. Az F+1 Blog érdeklődésére Suzukában elárulta: úgy érzi, élete formájába lendült, de bosszantja, hogy a közvetlen élmezőnybe nem tud bekerülni.

Tovább
0

Pakol az F1, a pilóták várják a szabadszombatot - fotógaléria




Mintha vasárnap lenne, úgy pakol az F1-es karaván Suzukában, csakhogy most még nem utazni készülnek: óvintézkedésként rámolnak össze, készülve a Hagibis tájfun szombati érkezésére. Az F+1 Blog azt is megtudakolta, hogy a pilóták mivel próbálják majd elütni a viharosnak ígérkező szabadszombatot.

Tovább
0

Fotók: Így várják a tájfunt Suzukában a japánok



Jobb félni, mint megijedni! Így tartják a suzukai versenypálya működtetői is: mivel a Hagibis tájfun közeledik a térség felé, az illetékesek semmit nem bíznak a véletlenre…

Tovább
0

Suzukából jelentjük: Tájfun-láz és fanatikus drukkerek




Naná, hogy minden a közelgő Hagibis tájfunról szól az F1-es Japán Nagydíj helyszínén, Suzukában, ám az F+1 számára kiderült: a világ talán leglelkesebb szurkolótáborát még ez sem zavarja túlságosan. A japánok valóban fanatikusan imádják a sportágat, a legendás pályára pedig talán akkor is kijönnének a hétvégén, ha valóban az életüket kellene kockára tenniük.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek