Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Apa és fia egyszerre F1-es autóval a pályán



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Suzuka Ferrari Tyrrell

Nyílt napot tartott vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjnak otthont adó suzukai versenypálya, amely komoly motorsport-fiesztával kényeztette a rajongókat. A ring egy olyan csemegével is kedveskedett, amit tényleg csak ritkán lehet látni: az Alesi-család révén apa és fia egyszerre körözött Forma-1-es autóval.

Tovább
0

Továbbra is kivonulással fenyeget a Red Bull



Suzukában is folytatódott a Red Bull motorkeringője, a kétcsapatos osztrák vállalatnak még mindig hajtáslánca 2016-ra. Ennek okán a paddockban ismét spekulálnak egy olyan vészforgatókönyvről, amely szerint előfordulhat, hogy bizonyos csapatok - talán már jövőre - három autót indítanának a Forma-1-ben: a Ferrari megmenthetné a helyzetet, de állítólag egyre inkább vonakodnak attól, hogy teljesítsék az energiaitalosok követeléseit.

Tovább
0

A Forma-1 legmókásabb "kerékcseréje" - videó



Noha hétvégén már Abu-Dzabi következik, s legutóbb Indiában a vb-címek sorsa is végérvényesen eldőlt, egy gondolat erejéig érdemes visszakanyarodni a Japán Nagydíjhoz, előkerült ugyanis egy olyan videó, amely egy suzukai mércével is nem mindennapinak mondható szösszenetet örökített meg.

Tovább
0

Senna szelleme egy kör erejéig újra a pályán - videó



Ayrton Senna, az 1994-ben, tragikus körülmények között elhunyt háromszoros világbajnok szelleme örökké él! Így gondolják a Forma-1-be 2015-ben visszatérő Hondánál is: nemrégiben a japán gyártó a suzukai versenypálya aszfaltcsíkján, különösen megható módon emlékezett a brazil legendára.

Tovább
1
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek