Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem mondott le az orosz pénzről a Sauber



Bár tavaly úgy tűnt, hogy egy nagyobb kalap orosz pénz húzza ki a pácból a Sauber csapatát, ez a vonal végül elsikkadt és a tervekkel ellentétben Szergej Szirotkin sem kapott versenyzési lehetőséget. Az üzlet nem jött össze, azonban Monisha Kaltenborn csapatfőnök a melbourne-i évadnyitó hétvégén elárulta: továbbra sem mondtak lesz az orosz tőke bevonásáról.

Tovább
0

Szirotkin átesett az F1-es tűzkeresztségen



Túl van az első, Forma-1-es autóval teljesített métereken Szergej Szirotkin, aki 2014-ben ifjúsági rekorderként debütálhat a Sauber istállónál, ha jól alakulnak a dolgai. A nyurga ifjonc a jövő évi Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban esett át a tűzkeresztségen.

Tovább
0

Van-e keresnivalója egy 18 éves srácnak az F1-ben?



Ha a Sauber orosz befektetői révén 2014-ben valóban lehetőséghez jut, Szergej Szirotkin 18 évesen válna Forma-1-es versenyzővé, ami abszolút csúcs lenne. A mezőny tagjai egyelőre csodálkoznak az új jövevényen, s mint a Hungaroringen többen is elárulták: nem feltétlenül a szemtelenül fiatal kor, sokkal inkább az előképzettség hiánya miatt tartanák kockázatosnak az orosz előléptetését.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek