F1 Forma-1 Lewis Hamilton Justin Bieber Mercedes Monacói Nagydíj
Kirúgott a hámból Lewis Hamilton a Monacói Nagydíjon aratott idei első győzelme után, Justin Bieber pedig a pódium-ceremónia után a buliban is csatlakozott a háromszoros világbajnokhoz. Naná, hogy kiszivárgott egy videó is…

 

Nem tudni, hogy a két sztár performansza egyenes arányosságban áll-e az elfogyasztott „frissítők” mennyiségével, de sejthető, pláne a klubban rendezett pezsgőfürdő alapján. 


A két sztár nagyon jóban van egymással, Hamilton a győzelmi pezsgőt a hercegségbeli célegyenesben is Biebernek adta át. A pilóta gyakran lóg együtt a balhés előadóval észak-amerikai kalandozásai során, egyszer LaFerrarijával még krúzolni is elvitte Los Angelesben.

Az előző két szezon Forma-1-es világbajnokán már a futam leintése után is jól látszott, hogy felszabadult, a klubban pedig picit nagyobb teret is engedett a lelazulásnak. A brit nyeretlenségi szériája a tavalyi USA Nagydíj óta tartott, az azt követő hét futamon ötször is a második helyen végzett, így a mostani diadallal, karrierje 44. győzelmével nyilvánvalóan megkönnyebbült.

F1 Forma-1 Lewis Hamilton Justin Bieber Mercedes Monacói Nagydíj

Noha a monacói forduló előtti a napokban a nemzetközi sajtó már azt spendírozta, hogy Nico Rosberg nagy sorozata és Hamilton pechszériája miatt kezd megromlani a viszony a brit pilóta és a csillagos csapat között, a mostani eredmény csattanós választ volt a teóriákra. Toto Wolff, a Mercedes sportigazgatója a versenyt követően ráerősített: a szakember szerint nem romlott, hanem javult a kapcsolat a versenyző és a különítmény között a győzelmi ínség ideje alatt.

„Az utóbbi hetek megerősítették őt és megerősítették a kapcsolatunkat is” – mondta a szakvezető. „Amikor nehéz időket élünk át együtt, az építi és erősíti a kapcsolatot. Számos megbeszélésünk volt a nehezebb időszakokban és végül azt kaptuk, amit az orvos is felírt. Szükségünk volt erre a győzelemre és neki is szüksége volt erre.”

Idei első győzelme után a tabella 2. helyén álló címvédő világbajnok 24 pontnyira csökkentette hátrányát az éllovas, ám a hercegségbeli derbit csak a 7. helyen záró csapattárshoz, Nico Rosberghez képest.