Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Elkalapálná a Red Bullt a Haas új energiaitalos szponzora



Noha kevesen hittek benne, mégis megtörtént: a rejtélyes energiaital márka, a Rich Energy lett a Haas F1 Team főszponzora, ráadásul a sokáig kamunak hitt vállalat vezére ambiciózus célt fogalmazott meg az istálló idei színezetbemutatója alkalmából. William Storey szerint előbb a pályán, majd a piacon is szeretnék elkalapálni a Red Bullt.

Tovább
0

Most lett igazi Ferrari B-csapat az Alfa-Sauber



F1 Forma-1 Alfa Romeo Racing Ferrari Kimi Raikkönen Antonio Giovinazzi Fred Vasseur Maurizio ArrivabeneAzzal, hogy az Alfa Romeo hivatalosan is nevére vette a Saubert, a Ferrari újfent jelét adta annak, hogy komolyak a szándékok a svájci istállóval. A bejelentés óta csurrannak-csepegnek az információk azzal kapcsolatban is, hogy mennyire.

Tovább
0

Newey félgőzzel is kincset ér a Red Bull istállónak



F1 Forma-1 Red Bull Adrian Newey Pierre Wache Max Verstappen Pierre Gasly Honda

Előszeretettel tartja életben a Red Bull azt a mítoszt, hogy Forma-1-es versenygépeiket még mindig a tervezőzseni, Adrian Newey alkotja, ám valójában egy ideje ez már nem így van. A brit koponya "csak" a krémet adja a Milton-Keynes-ben készülő "süteményhez"...

Tovább
0

Ricciardo csoda helyett kemény munkára készül a Renault-nál



F1 Forma-1 Renault Daniel Ricciardo

Bizakodik Daniel Ricciardo, hogy jól sülhet el az első szezonja új munkaadójánál, a Renault gyári csapatánál. Noha a konszern körül az utóbbi hetekben elég nagy volt a felfordulás, az ausztrál versenyző szerint bizakodásra okot adó híreket kapott Enstone-ból.

Tovább
0

Alonso nyáron Veszprémben hangol a 2020-as Dakar-ralira?




Fernando Alonso a pletykák szerint nem viccel és még annál is komolyabban gondolja a 2020-as Dakar-részvételt, mint ahogyan azt sejteni lehet. Sőt, ha minden igaz, már idén megkezdi az éles bemelegítést, olyannyira, hogy jó esély van rá: talán már az FIA Tereprali Világkupa sorozatának augusztusi, magyarországi futamán, a Veszprém térségében tartandó Hungarian Baján is láthatjuk a Toyota Hilux versenygép volánja mögött!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek