Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Egy Williams, amelyet McLarenre festettek



Elkövethet-e valaki akkor szentségtörést, hogy a McLaren MP4-8-asának színezetébe öltöztet egy valódi Williams-konstrukciót? A jelek szerint igen, sőt, nagy valószínűség szerint olyan is lesz, aki borsos összeget fizet majd a furcsa öszvérért.

Tovább
0

Farmerból készítették el Ayrton Senna portréját



Ayrton Sennának, a legendás háromszoros világbajnoknak sokan, sokféleképpen próbáltak emléket állítani az 1994. május 1-jén, Imolában történt tragikus baleset óta. Készült számtalan szobor, festmény, tetoválás, miegymás, de olyan különlegesség még sohasem, mint amilyennel egy brit művész rukkolt elő a napokban.

Tovább
0

Sennát követni olyan volt, mint egy vallás



Sokan, sokféleképpen emlékeznek Ayrton Sennára, a legendás háromszoros világbajnokra tragikus halálának 20. évfordulóján. Az F+1 Blog egy olyan brazil versenyzőt kért fel az emlékezésre, aki soha nem titkolta, hogy a néhai klasszis hatására kezdett versenyezni: Augusto Farfust, a DTM-ben szereplő BMW kiválóságát.

Tovább
0

Senna és a McLaren egy új reklámban



Nincs Brazil Nagydíj anélkül, hogy ne lenne gyakran emlegetve a futamnak otthont adó város, Sao Paulo legendás szülötte, az 1994-ben elhunyt háromszoros világbajnok Ayrton Senna. A néhai klasszis idén a helyi tévék által sugárzott egyik reklámszpotban is feltűnik a McLarennel száguldozva, ráadásul egy olyan vállalat képviseletében, amely az utóbbi hónapok pletykái alapján a wokingi csapat következő főszponzora lehet.

Tovább
0

Senna szelleme egy kör erejéig újra a pályán - videó



Ayrton Senna, az 1994-ben, tragikus körülmények között elhunyt háromszoros világbajnok szelleme örökké él! Így gondolják a Forma-1-be 2015-ben visszatérő Hondánál is: nemrégiben a japán gyártó a suzukai versenypálya aszfaltcsíkján, különösen megható módon emlékezett a brazil legendára.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek