Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Egy nap a bokszutcában - 80 másodpercben!



Nincs zsúfoltabb hely a bokszutcánál egy-egy Forma-1-es versenyhétvége során, a Lotus istálló pedig úgy döntött, hogy egy látványos timelapse-videó segítségével megmutatja, milyen mozgolódás zajlik náluk olyankor.

Tovább
0

Kinyögte Räikkönen elmaradt bérét a Lotus



Többé-kevésbé rendeződött a Lotus helyzete pénzügyi fronton, s ebben jelentős szerepe van annak is, hogy a különítménynek 2014-ben sikerült az utolsó fillérig kifizetnie Kimi Räikkönen elmaradt bérét az előző két szezonból - árulta el a csapat ügyvezető igazgatója, Matthew Carter.

Tovább
1

Grosjean dobogós helyezéseket vár a Lotustól



Az ideinél jobb szereplést, valamint dobogós helyezéseket vár 2015-re a Lotustól a szerződést hosszabbító Romain Grosjean, aki egy fél szezonon át tartó egyezkedés után lemaradt a McLaren-volánról. A francia pilóta gyötrelmes szezonon van túl, de saját bevallása szerint nem lesz nehéz felejteni.

Tovább
0

Íme, David Guetta a Forma-1-es Lotusban



Megérkezett az első ízelítője annak a videoklipnek, amelyet David Guetta forgatott a Forma-1-es Lotus istálló közreműködésével szeptemberben, a spanyolországi Jerezben.

Tovább
0

Grosjeant a Lotusnál tarthatja a Mercedes-hajtómű



Noha a Forma-1-es pilótapiac az olyan nagyágyúk körül forog, mint Sebastian Vettel és Fernando Alonso, értékes portéka lehet Romain Grosjean is, aki faramuci helyzetbe kerülhet. A francia a Mercedes-erőforrásokkal már "kellően attraktívnak" tartja jelenlegi csapatát, a Lotust, ahonnan azonban távozik a pilóta főszponzora, a Total.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek