Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjú



Akárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0

Az utolsó pillanatban kapott abroncsot a Pirellitől a Lotus



Szegény embert az ág is húzza - tartja a mondás, amely mostanában újra igaz a Lotus istállóra is. Az enstone-i alakulat a küszködés újabb jeleként kis híján nem kapott abroncsokat a Magyar Nagydíj szabadedzéseire: az indoklás mindkét fél részéről egybehangzó, de érdemes egy csipetnyi sóval kezelni…

Tovább
0

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1

Újra gyári Renault lehet a Lotus, lőttek a WSR-nek?



Francia sajtóértesülések szerint a héten eldőlt, hogy a Renault folytatja az utóbbi időben bizonytalannak tűnő Forma-1-es programját, ráadásul nem is akárhogyan: a francia gyártó állítólag a nevére vesz egy istállót, amelynek felvásárolják a többségi tulajdonjogát. Ha minden igaz, a kiválasztott gárda a Lotus, ahol nem is olyan régen még határozottan cáfolták, hogy változás készülne a tulajdonosi körben.

Tovább
0

12 perces film Maldonado F1-es zúzásairól



Pastor Maldonadónak lenni nem könnyű: bármit tesz a Lotus kötelékében hajtó pilóta, valószínűleg sosem fogja levakarni magáról azt, hogy nem több egyszerű fizetős dühöngő őrültnél, akinek semmi keresnivalója a királykategóriában. Egy Forma-1 rajongó Youtube-felhasználó például 12 perces filmecskét hozott össze a dél-amerikai zúzógép munkásságából…

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek