Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Fokozódik az F1-es vb-döntő előtti izgalom Abu-Dzabiban



Sokan mondták az utóbbi hónapokban, hogy Abu-Dzabi minden bizonnyal nagy pénzt fizetett azért Bernie Ecclestone-nak, hogy szezonzárót rendezhessenek idén, ráadásul a gyűlölt duplaszorzóval egy jókora adag mesterkéltséget sem nélkülözve az izgalmakról is igyekeztek gondoskodni, ám úgy tűnik: a Perzsa-öböl olajmilliárdosainak befektetése jócskán megtérül.

Tovább
0

Mostantól lesz igazi háború a Mercedes-duó csatája



Túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy minden Forma-1-es csapatfőnök rémálmát hozta össze a Mercedes két pilótája a Belga Nagydíjon: Lewis Hamilton és Nico Rosberg incidense nemcsak egy ajándékgyőzelmet eredményezett a Red Bull-fenegyerek Daniel Ricciardo számára, de nagy valószínűség szerint végérvényesen megváltoztatta a csapaton belüli viszonyokat.

Tovább
0

Vagyonért cserélt gazdát a Rush-ban látott Ferrari-replika



44 ezer dollárért, azaz nagyjából 10 millió forintért cserélt gazdát múlt pénteken a Ferrari 312T típusjelű Forma-1-es versenyautójának replikája, amelyet a Rush - Hajsza a győzelemért című film forgatása során használtak.

Tovább
1

Felrázta a Mercedest a Williams teljesítménye



Noha a Mercedes az Osztrák Nagydíjról is dupla diadallal távozhatott Nico Rosberg és Lewis Hamilton révén, a csillagos egylet számára a spielbergi hétvége legfőbb tanulsága az, hogy a Williamsre érdemes lesz odafigyelni. Niki Lauda, a győztes Nico Rosberg és a csapatfőnök Toto Wolff is leszögezte: a grove-i alakulat hétvégi teljesítménye újfent ráébresztette a csillagos csapatot arra, hogy az évad eleje óta tartó domináns forma ellenére nem kényelmesedhetnek el.

Tovább
0

Új dokumentumfilm Lauda bukásáról és az F1 biztonságáról



Vasárnap, a Cannes-i Filmfesztiválon tartják a premierjét annak az új dokumentumfilmnek, amely Niki Lauda 1976-os, súlyos következményekkel járó balesetéből kiindulva mutatja be, hogy milyen fejlesztések történtek a Forma-1-ben a biztonság frontján. Az alkotók soha nem látott felvételeket használtak és F1-es személyiségek garmadáját szólaltatták meg.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek