Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lauda szerint Rosberg lesz a világbajnok



F1 Forma-1 Mercedes Niki Lauda
Már csak a Mercedes versenyzőinek van esélye a 2016-os Forma-1-es világbajnoki cím elhódítására, Niki Laudának pedig már tippje is van arra, hogy melyikük lehet a befutó. A korábbi háromszoros világbajnok, a sikercsapatnál ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező igazgatóként tevékenykedő az utóbbi két futam alapján biztosra veszi, hogy Nico Rosberg ezúttal megtöri Lewis Hamilton uralmát.

Tovább
1

Lauda próbálja felrázni a megtorpant Rosberget



F1 Forma-1 Niki Lauda Nico Rosberg Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Lewis Hamilton káprázatos júliusi teljesítményének leginkább a Mercedes másik pilótája, Nico Rosberg itta meg a levét, zsinórban negyedik veresége után a német magába zuhanva távozott múlt vasárnap a Hockenheimringről. A bajnokcsapatnál hisznek abban, hogy képes lehet a visszavágásra és tesznek is azért, hogy magára találjon: a nyári szünetben az ilyen ügyek specialistája, Niki Lauda veszi kezelésbe a versenyzőt.

Tovább
1

Lauda autója inspirálta az idei Ferrari festését



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Niki Lauda

Nagyon úgy tűnik, hogy igazak a pletykák, amelyek szerint az idei Forma-1-es szezonra meglepetés-színezettel készül a Ferrari: egy mértékadó olasz lap biztosra veszi, hogy hosszú idő után a tűzpiros paripák felületének egy jelentősebb része fehér lesz. Kiszivárogtatták a Maranellóból elhalászott látványterveket is.

Tovább
0

Kiáll Rosberg mellett a Mercedes vezérkara




Míg Lewis Hamilton szárnyal, addig Nico Rosberg az idei szezonban messze alulmúlta az előzetes várakozásokat és az oroszországi betlivel végképp kifakultak a vb-esélyei. Noha a paddock-pusmorgások szerint a Mercedes-vezérkar egyes tagjai szívesen lecserélnék a németet a Toro Rosso csodaújoncára, Max Verstappenre, a nyilvánosság előtt Toto Wolff sportigazgató és Niki Lauda is kiállt a német mellett.

Tovább
1

Többet láthatjuk Szocsiban a két Ezüstnyilat




Többet láthatjuk majd a két Mercedest a hétvégén esedékes Forma-1-es Orosz Nagydíj televíziós közvetítéseiben: Niki Lauda, a csillagos márka ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke állítólag ígéretet kapott Bernie Ecclestone-tól arra, hogy a mostanára elhíresült suzukai képernyős száműzetés után az Ezüstnyilaknak is kellő figyelem jut majd a világadásban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek