Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lauda tart Vetteltől és a Ferraritól



Niki Lauda, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke egy pillanatig sem kételkedik a bajnokcsapatban, azonban a hétvégi Japán Nagydíj előtt egy interjúban leszögezte: a világbajnokságot nyitottnak, a Ferrarit pedig veszélyes ellenfélnek tartja. Kiváltképp úgy, hogy a vörösök zászlóvivője Sebastian Vettel, akit az osztrák legenda két szóval jellemez: agy és gyorsaság.

Tovább
0

Felhergelték a vakációzó Laudát a Twitterrel




Niki Lauda váratlanul feltűnt mikroblogja borzolja a kedélyeket a Forma-1 nyári szünetében: az osztrák legenda a napokban váratlanul feltűnt a sportágban leginkább kedvelt közösségi média platformon, de hamar kiderült, hogy csak egy hamisítvány. Ahogyan arra számítani lehetett, a vakációját töltő korábbi háromszoros világbajnok bedurrant az ügy miatt.

Tovább
0

Alonsót megsorozták Sanghajban



Fernando Alonsónak epizódszerep sem nagyon jutott a Kínai Nagydíjon, Olaszországban viszont annak ellenére is kiemelt figyelem kíséri ténykedését, hogy már nem a Ferrarinál, hanem a McLarennél hajt. Pláne most, hogy a sanghaji hétvége során a kétszeres világbajnok összetűzésbe keveredett az egyik olasz tévétársasággal…

Tovább
2

Lauda szerint felrázta a vereség a Mercedest



Niki Lauda nem tartja kizártnak, hogy Sebastian Vettelnek Sanghajban is lesz beleszólása a futamgyőzelem sorsának eldöntésébe, ám a szakember hangsúlyozza: nemcsak a Ferrarinál, hanem a Mercedesnél is sokat tanultak a szepangi viadal tapasztalataiból. Az osztrák intézett néhány keresetlen szót azokhoz is, akik a fölény miatt folyamatosan bírálják a csillagos márkát.

Tovább
0

Hamilton tovább alkudozik a Mercedesszel



Vasárnap a szabadnapos Lewis Hamilton végre félrevonult a Mercedes vezéreivel Jerezben, néhány órával később pedig nyíltan elismerte, hogy a szerződéshosszabbításról tárgyaltak. Mindkét fél azt állítja, hogy közel a megállapodás, új kontraktus azonban még mindig nincs: a háttérben állítólag arról megy az alkudozás, hogy a csillagos egylet hajlandó-e évi 5 millió euróval megemelni a brit pilóta járandóságát.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek