Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton bizarr poénja a sanghaji trófeával



Lewis Hamiltonnak régi vágya vált valóra azzal, hogy a Kínai Nagydíjon aratott győzelemmel összehozta pályafutása első tripláját, azaz három egymást követő diadalát, ám a díjkiosztót követő csapatfotózáson készült felvételek szerint kissé bizarr módon poénkodott a sanghaji szervezőktől kapott trófeával…

Tovább
0

Lauda visszaszúrt Schumachernek Mercedes-ügyben



Lewis Hamilton a Mercedes idei formajavulásának legfőbb letéteményese - véli a csillagos alakulat menedzsmentjének tagja, a korábbi háromszoros világbajnok Niki Lauda, aki első ízben beszélt a McLaren-nevelésű brit átcsábításának körülményeiről. Az osztrák visszaszúrt a csapattól a tavalyi évad végén leléptetett Michael Schumachernek is.

Tovább
0

Lauda féket kapott Ecclestone-tól Monzában



Elismerésben részesült vasárnap Monzában Niki Lauda: az osztrákok korábbi háromszoros világbajnokát életműdíjjal tüntette ki a Forma-1-es fékeket gyártó Brembo. A díjátadó ceremóniára nem sokkal az Olasz Nagydíj rajtja előtt került sor.

Tovább
0

Vettelt fényezik a Mercedesnél is



Lewis Hamilton a Belga Nagydíj időmérő edzésén egy újabb pole pozícióval erősített rá arra a teóriára, hogy az évad hátralevő részében Sebastian Vettel és a Red Bull elsőszámú kihívójává léphet elő. Niki Lauda, a Mercedes-főnökség tagja ennek ellenére továbbra is az energiaitalosok fenegyerekét tekinti fő esélyesnek, Helmut Marko, a Red Bull sportszakmai vezére pedig hangsúlyozza: minden riválist egyformán veszélyesnek tartanak.

Tovább
0

"Amikor a szex még biztonságos, az F1 pedig veszélyes volt" - videó



Megérkezett az ősszel bemutatásra kerülő Rush című film újabb trélere: a Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai párviadalát feldolgozó alkotás igazi filmművészeti remekműnek ígérkezik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek