Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ross Brawn: tettes vagy áldozat?



Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedesre milyen büntetést szab ki a Nemzetközi Bíróság a gumiteszt-botrány miatt, az viszont immáron nyilvánvaló, hogy a csillagos egylet vezérkarának tagjai közül Ross Brawn lesz az, akinek vérpadra kell hajtania a fejét. Megalapozottnak tűnik azonban a gyanú, hogy nem önszántából teszi ezt...

Tovább
0

Ezüstnyilasabb lesz Barcelonától a Mercedes



Jelentős változások mennek végbe a Mercedes istállónál az évad európai szakaszát megnyitó, a hétvégén esedékes Spanyol Nagydíjon. Megújul a színezet, jön az évad első komolyabb fejlesztési csomagja, a menedzsmentet erősítő Niki Lauda azonban hangsúlyozza: csodát így sem várhatnak.

Tovább
0

Itt a Lauda-Hunt film trélere - videó



Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai csatáját idézi fel a várva várt Rush című film, amelyre előreláthatólag szeptemberig várni kell, de az első előzetes máris megérkezett és nyugodtan kijelenthető: szenzációs alkotásra lehet számítani. Az sem kizárt, hogy a film hullámot indít el Hollywoodban.

Tovább
0

Hamilton csak vigaszdíj Laudától a Mercedesnek?



Azt eddig is tudni lehetett, hogy Niki Lauda nagy pernahajder a Forma-1-ben, s az osztrák legenda most újfent demonstrálta ezt. Ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre bizonyosabbá, hogy Lewis Hamiltont egyfajta B-tervként fűzte be a Mercedeshez, miután a Red Bull sikerkovács tengelyét nem sikerült átcsábítania.

Tovább
0

Lauda: Vettel nem véletlenül tűnik feszültnek



Sebastian Vettel / Red Bull

Nem véletlenül tűnik a korábbiaknál jóval feszültebbnek Sebastian Vettel, a Red Bull kétszeres világbajnok címvédője minden eddiginél komolyabb tapasztalatokat szerez idén - véli az aktív pályafutása során három bajnoki titulust gyűjtő Niki Lauda. Az osztrákok egykori kiváló versenyzője szerint a németre még soha nem nehezedett akkora teher, mint most.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek