Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ezt rögzíti egy F1-es autóból kidobott fedélzeti kamera



F1 Forma-1 Red Bull David Coulthard GoPro
Sok egyéb más mellett azért kedveljük a Forma-1-es Red Bull istállót, mert a nyári szünet kellős közepén is mindig megtalálják a módját annak, hogy hallassanak magukról. A legújabb dobásuk egy érdekes próbálkozás: mit bír egy GoPro sportkamera, ha kidobják egy padlógázzal száguldó F1-es autóból?

Tovább
0

Verstappen rangos trófeával hangol a Magyar Nagydíjra



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Lorenzo Bandini-trófea Toro Rosso Christian Horner
Rangos elismerést söpört be Max Verstappen: a Red Bull szemtelenül fiatal tinisztárja a következő a sorban azon pilóták között, akiket a feltörekvő tehetségek számára alapított Lorenzo Bandini-treófeával tüntettek ki. A holland versenyző vasárnap, az olaszországi Brisighellában vehette át a kitüntetést.

Tovább
0

Miben kell fejlődnie Max Verstappennek?



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Osztrák Nagydíj
Ausztriai teljesítménye alapján a publikum Max Verstappent választotta az Osztrák Nagydíj legjobbjának, a Red Bull ifjonca már harmadszor kapott hasonló elismerést és vezeti ezt az idén bevezetett értékelést. A holland csillaga egyre magasabbra szökik, ám Christian Horner csapatfőnök a spielbergi futam után megnevezte azt a területet, ahol mindenképpen fejlődnie kell.

Tovább
0

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?



F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

Tovább
0

Grosjean berágott Hamiltonra



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Lewis Hamilton Mercedes Osztrák Nagydíj Red Bull Ring
Romain Grosjean berágott Lewis Hamiltonra az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján: a páros érdekes társastáncot mutatott be az első gyakorláson, amely durva balesettel is végződhetett volna, majd a második tréningen is volt egy afférjuk egymással. A Haas pilótája elbeszélgetést kezdeményezett a Mercedes háromszoros világbajnokával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek