Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Itt az első ütős karácsonyi F1-es üdvözlőlap



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
A Forma-1-ben évtizedek óta legendák övezik Bernie Ecclestone karácsonyi képeslapjait, a főmogul rendre humoros üdvözletekkel köszönti cimboráit az ünnepek közeledtével. Úgy tűnik, hogy ezen a téren konkurenciája akad, mégpedig Christian Horner személyében.

Tovább
0

Ilyen lenne egy F1-es kerékcsere egy szerelővel



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Red Bull
Hegyre, halomra döntik a Forma-1-es istállók a kerékcsere-rekordokat az utóbbi években: a gyorsasági csatában idén elsősorban a Williams és a Mercedes vállalt oroszlánrészt, míg a Red Bullnál - noha ott is géppuskakezűek a szervizesek - egy demonstráció erejéig másra gondoltak.

Tovább
0

Kvjatot megtanította beszélni az idei küszködés



F1 Forma-1 Red Bull Toro Rosso Danyiil Kvjat
Forma-1-es szereplésének kezdete óta Danyiil Kvjatot joggal lehetett "savanyújóskának" titulálni, az orosz pilótából ugyanis még harapófogóval sem lehetett kihúzni semmi hangzatosat. Úgy tűnik, hogy ez most változóban van, amiben kétségkívül szerepet játszik az is, hogy idén megkapta pályafutása legnagyobb maflását: a Red Bull példátlan módon szezon közben sorolta vissza juniorcsapatához, a Toro Rossóhoz.

Tovább
0

Ricciardo és a cipőből nyakalt pezsgő rejtelmei



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Szingapúri Nagydíj
Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája a Forma-1 történetének egyik legelvetemültebb pódiumos ünneplését vezette be idén azzal, hogy pezsgőt stukkolt a futamon használt versenycipőjéből. Az ausztrál a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy mi inspirálta a furcsa mókát, és azt is elárulta, hogy mikor láthatunk ilyet tőle legközelebb.

Tovább
0

2017 favoritja a Red Bull lesz?



F1 Forma-1 Eric Boullier Adrian Newey Red Bull McLaren
Kipihenten, felfrissülve, számos csapat pedig fejlesztésekkel is felvértezve érkezett Spa-Francorchamps-ba, a hétvégén esedékes Belga Nagydíj helyszínére, ám nem csak az idény hátralevő részéről esik egyre több szó, hanem a következő szezonról is. Van olyan Forma-1-es szakvezető, aki félig máris odaadományozta a szabályváltozásokat követő első vb-címet, de nem a Mercedesnek, hanem a Red Bullnak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek