Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1

Exkluzív: Cáfolja a tulajdonosváltásról szóló pletykát a Lotus főnöke



Ismét tele a nemzetközi sajtó a Lotus jövőjét firtató pletykákkal: egyes források szerint névmódosítás, mások szerint egy Renault-tranzakció révén tulajdonosváltás áll küszöbön az enstone-i alakulatnál. Ennek ellenére az F+1 Blog érdeklődésére múlt hétvégén, Monte-Carlóban a csapatfőnök-helyettes, Federico Gastaldi szemrebbenés nélkül állította: minden marad a régiben.

Tovább
1

Egyre többet vár a Mercedes-szívtől a Lotus



Nagyon úgy tűnik, hogy a Lotusnál jócskán felturbózta a várakozásokat az a teljesítmény, amelyet az E23 Hybrid produkált a felkészülési időszak eddigi szakaszában. Régi tétel, hogy a tesztek alapján nem szabad komoly következtetéseket levonni, ám Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettes áradozik arról a döntésről, hogy a gárda Mercedes-erőforrásokra váltott a Renault-val kapcsolatos tavalyi gondok hatására.

Tovább
0

Grosjeant választotta a Jaguar



Nagykövet lett Romain Grosjean: a Lotus francia versenyzője a Jaguarral lépett szövetségre és az együttműködés keretein belül az XE típusjelű modell népszerűsítésében vállal majd szerepet 2015-ben.

Tovább
0

Kinyögte Räikkönen elmaradt bérét a Lotus



Többé-kevésbé rendeződött a Lotus helyzete pénzügyi fronton, s ebben jelentős szerepe van annak is, hogy a különítménynek 2014-ben sikerült az utolsó fillérig kifizetnie Kimi Räikkönen elmaradt bérét az előző két szezonból - árulta el a csapat ügyvezető igazgatója, Matthew Carter.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek