Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nincs változás a Forma-1-es mezőnyben - egyelőre…



Noha számos forrás azt jósolta, hogy már a Német Nagydíj előtt megtörténik a szezon első évközi pilótacseréje, a kritikus helyzetben lévő versenyzőknek egyelőre sikerült megúszni a kirúgást. A háttérben ennek ellenére számos változás történt, és sokan vannak, akik nem voltak elég szerencsések ahhoz, hogy megtartsák az állásukat…

Tovább
0

Küszöbön az első évközi pilótacsere?



A nyár a pilótapiaci spekulációk időszaka a Forma-1-ben: nincs ez másként idén sem, ráadásul a találgatássorozat nem is feltétlenül csak a 2015-ös átigazolásokat érinti. Még az sem kizárt, hogy a Magyar Nagydíjig hátralevő időben megtörténik az első évközi váltás, erre ugyanis a jelek szerint két alakulatnál is esély mutatkozik.

Tovább
0

Így vezet F1-est a Sauber által nevelt pilótanő - videó



Nagyon úgy tűnik, hogy a Sauber nem csak reklámfogásnak szánta Simona de Silvestro felkarolását: az alakulat az idei évad kezdete előtt vette szárnyai alá a pilótanőt azt ígérve, hogy segítik a Forma-1 felé vezető úton, s múlt hétvégén a hölgy át is esett az első kétnapos tesztelésen, Fioranóban, ahol a 2012-ben használt C31-essel körözhetett.

Tovább
0

Forma-1-es pilótanőt nevel a Sauber



Nagy volt a csend Simona de Silvestro körül azóta, hogy a Sauber február közepén "örökbe fogadta", de kiderült: az IndyCarban is megfordult svájci hölgy - akinek talán a legtöbb esélye van arra, hogy a modern idők első Forma-1-es versenyzőnője legyen - elkezdte a munkát a hinwilli együttesnél.

Tovább
0

Nem mondott le az orosz pénzről a Sauber



Bár tavaly úgy tűnt, hogy egy nagyobb kalap orosz pénz húzza ki a pácból a Sauber csapatát, ez a vonal végül elsikkadt és a tervekkel ellentétben Szergej Szirotkin sem kapott versenyzési lehetőséget. Az üzlet nem jött össze, azonban Monisha Kaltenborn csapatfőnök a melbourne-i évadnyitó hétvégén elárulta: továbbra sem mondtak lesz az orosz tőke bevonásáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek