Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vandoorne nyomul Button állásáért



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren Jenson Button Williams Brit Nagydíj
Lassan nem telik el úgy hét, hogy Stoffel Vandoorne, a McLaren által patronált tartalékpilóta ne jelezné, hogy készen áll Jenson Button helyének elfoglalására. A belga reménység a napokban újfent felajánlkozott, ráadásul egyre több forrásból hallani, hogy nem véletlenül nyomul a kiszemelt versenyzői állásért.

Tovább
0

Mások is hajtanak a McLaren által kinevelt Vandoorne-ra?



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda
Fernando Alonso az egyfutamos kényszerkihagyás után visszafoglalta helyét a McLaren-Hondánál a Kínai Nagydíjra, így a bahreini csodás bemutatkozás után Stoffel Vandoorne Sanghajban csak a pálya széléről kísérhette figyelemmel az eseményeket. A belga nem csügged: saját bevallása szerint 2017-ben nem csak a wokingi alakulatnál kínálkozhat esély számára.

Tovább
0

Vandoorne a fő esélyes Button helyére




A szingapúri paddockban terjengő pletykák egyre inkább azt valószínűsítik, hogy a McLarennél változik a pilótafelállás 2016-ra és Jenson Buttont a wokingi különítmény saját nevelésű tehetsége, Stoffel Vandoorne váltja fel. A belga máris kijelentette: nem tartana attól, hogy Fernando Alonso társaként kellene bizonyítania.

Tovább
3

Biztonsági cég vigyáz Buttonékra a rablás óta




Jenson Button nem teketóriázott azután, hogy nyaralása alatt kirabolták: a McLaren-Honda pilótája leszerződött egy biztonságtechnikai céggel, hogy saját maga, valamint neje, Jessica a jövőben ne legyen kitéve hasonló attrocitásoknak.

Tovább
0

Forma-1-es autó utcai sportkocsik ellen




Mivel az igazi versenyben nem tudnak maradandót alkotni a McLaren-Hondák, a küszködő alakulat a régi módszerhez nyúlt: más módon próbálnak csemegével szolgálni. Néhány napja például közreadtak egy videót, amely egy korábbi Forma-1-es autó és két utcai sportkocsi küzdelmét örökítette meg, 360 fokos kamerával.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek