Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

F1-es Red Bull döngetett Abu-Dzabi legújabb plázájában



Megszokhattuk már a Red Bulltól, hogy olyan helyekre is hajlamosak Forma-1-es autót juttatni, ami az embernek eszébe sem jutna, s az energiaitalos márka most ismét dobott egy nagyot. A különítmény demonstrációs csapata egy RB7-essel Abu-Dzabi legújabb, novemberben megnyitó monstre bevásárlóközpontját hódította meg.

Tovább
0

Miért jönnek egyre fiatalabb suhancok a Forma-1-be?



Az, hogy Max Verstappen jövőre 17 esztendősen debütálhat a Forma-1-ben, egy egyre inkább kibontakozó trend újabb lépésének tekinthető - véli a Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost. A szakvezető szerint a mezőnyhöz csatlakozó tehetségek a folytatásban egyre fiatalabbak lesznek: indoklásával lehet egyetértetni és vitatkozni, de tény, hogy a Red Bull juniorprogramja valóban alátámasztja a csapatfőnök állítását.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Kvjat nem akar Vettel lenni



Saját honfitársai évek óta Sebastian Vettelhez hasonlítják a Toro Rosso orosz újoncát, Danyiil Kvjatot, aki azonban - mint az F+1 Blognak elárulta - hallani sem akar erről. Pedig ezzel is épp a négyszeres vb-elsőre emlékeztet.

Tovább
0

Máris Vettel nyomdokain az orosz F1-újonc



Túlzott következtetést hiba lenne levonni a melbourne-i évadnyitón nyújtott teljesítményéből, de az mindenesetre igaz, hogy Danyiil Kvjat csattanós választ adott azoknak, akik fanyalogtak előléptetésének tavalyi bejelentésekor. Az orosz - akit honfitársai előszeretettel hasonlítgatnak Sebastian Vettelhez - azzal indított, hogy átadta a múltnak a négyszeres világbajnok egyik rekordját.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek