efpluszegy

Vergne és Sainz is várja a Toro Rosso válaszátNoha döntés még nem született, Jean-Eric Vergne úgy érzi: egyre jobbak az esélyei arra, hogy 2015-re is a Toro Rossónál maradjon, mert szerinte a Red Bull vezérkara hajlik a szerződése meghosszabbítására. A francia pilóta terveit a jelek szerint csak a szintén optimista WSR-bajnok, Carlos Sainz Jr. húzhatja keresztbe…

Tovább
0

F1-es Red Bull döngetett Abu-Dzabi legújabb plázájábanMegszokhattuk már a Red Bulltól, hogy olyan helyekre is hajlamosak Forma-1-es autót juttatni, ami az embernek eszébe sem jutna, s az energiaitalos márka most ismét dobott egy nagyot. A különítmény demonstrációs csapata egy RB7-essel Abu-Dzabi legújabb, novemberben megnyitó monstre bevásárlóközpontját hódította meg.

Tovább
0

Miért jönnek egyre fiatalabb suhancok a Forma-1-be?Az, hogy Max Verstappen jövőre 17 esztendősen debütálhat a Forma-1-ben, egy egyre inkább kibontakozó trend újabb lépésének tekinthető - véli a Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost. A szakvezető szerint a mezőnyhöz csatlakozó tehetségek a folytatásban egyre fiatalabbak lesznek: indoklásával lehet egyetértetni és vitatkozni, de tény, hogy a Red Bull juniorprogramja valóban alátámasztja a csapatfőnök állítását.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok SpábanSpa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Kvjat nem akar Vettel lenniSaját honfitársai évek óta Sebastian Vettelhez hasonlítják a Toro Rosso orosz újoncát, Danyiil Kvjatot, aki azonban - mint az F+1 Blognak elárulta - hallani sem akar erről. Pedig ezzel is épp a négyszeres vb-elsőre emlékeztet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek