efpluszegy

Nem az élmenők a sztárok SpábanSpa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Kvjat nem akar Vettel lenniSaját honfitársai évek óta Sebastian Vettelhez hasonlítják a Toro Rosso orosz újoncát, Danyiil Kvjatot, aki azonban - mint az F+1 Blognak elárulta - hallani sem akar erről. Pedig ezzel is épp a négyszeres vb-elsőre emlékeztet.

Tovább
0

Máris Vettel nyomdokain az orosz F1-újoncTúlzott következtetést hiba lenne levonni a melbourne-i évadnyitón nyújtott teljesítményéből, de az mindenesetre igaz, hogy Danyiil Kvjat csattanós választ adott azoknak, akik fanyalogtak előléptetésének tavalyi bejelentésekor. Az orosz - akit honfitársai előszeretettel hasonlítgatnak Sebastian Vettelhez - azzal indított, hogy átadta a múltnak a négyszeres világbajnok egyik rekordját.

Tovább
0

Rámozdult egy szexipari cég az F1-es ceruzaorraMinden eddiginél komolyabb kritikát kapott az idei Forma-1-es orrkialakítások kevésbé tetszetős része. Miután a közösségi portálokon, egyéb fórumokon a rajongók obszcén jelzők garmadájával illették a ceruza-jellegű új megoldásokat, egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket gyártó brit cég szponzorációs megállapodásra kezdett biztatni több istállót…

Tovább
0

Itt készülnek a Toro RossókMeglehetősen ritka alkalom az, amikor egy Forma-1-es istálló valódi betekintést enged a kulisszák mögé és megmutatja, hogy mi zajlik a gyárak mélyén. A Toro Rosso megtette: a Red Bull-junioregylet egy videó segítségével a faenzai bázist, valamint a nagy-britanniai Bicester-ben található szélcsatornát is bemutatta.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek