1325 %-os javulást eredményezett a Williams átszervezése

Pastor Maldonado / Williams

Bár a tavalyi katasztrofális szezon fényében kevesen mertek volna fogadni arra, hogy a Williams istálló képes elmozdulni a gödör aljáról, a grove-i egylet mégis összekapta magát. Az Autosport című brit szaklap statisztiája húsbavágó: a kék-fehérek megszerzett pontok vonatkozásában 1325 %-os javulást produkáltak eddig, ráadásul esküsznek rá, hogy még jobbak is lehetnek.

0 Tovább

Újraéledt a Forma-1 a nyári szünet után

Caterham

A Caterham új főhadiszállása Leafieldben - Fotó: Caterham/Facebook

Míg hazánkban augusztus 20-a nemzeti ünnep és munkaszüneti nap, addig a Forma-1-ben épp a mai napon indult újra a munka a kötelező nyári gyárbezárás után. A csapatok határozottan állítják: alig várták, hogy újra beinduljon a nagyüzem.

1 Tovább

Sauber-Volkswagen a Forma-1-ben?

Volkswagen

Míg a Mercedes az egyre erősödő spekulációk szerint leépíteni készül Forma-1-es programját, addig a Volkswagenről immáron ezredszer pletykálják, hogy beszállhat a száguldó cirkuszba. A hírbe hozott partner ezúttal a Sauber, de a wolfsburgiak érkezésére most sem szabad mérget venni.

0 Tovább

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videó

Red Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

0 Tovább

Lauda: Vettel nem véletlenül tűnik feszültnek

Sebastian Vettel / Red Bull

Nem véletlenül tűnik a korábbiaknál jóval feszültebbnek Sebastian Vettel, a Red Bull kétszeres világbajnok címvédője minden eddiginél komolyabb tapasztalatokat szerez idén - véli az aktív pályafutása során három bajnoki titulust gyűjtő Niki Lauda. Az osztrákok egykori kiváló versenyzője szerint a németre még soha nem nehezedett akkora teher, mint most.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek