Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már elfoglalta a Forma-1 a nyitány helyszínét



F1 Forma-1 Melbourne Albert Park Ausztrál Nagydíj
Egyelőre még targoncák és egyéb teherszállító gépezetek cirkálnak a melbourne-i Albert Parkban, a csapatok a garázsok berendezésével foglalatoskodnak, a pálya viszont már készen áll a jövő hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra. Fotók a helyszínről.

Tovább
0

Így készülődnek az Albert Parkban a Forma-1-es nyitányra



Méhkasra emlékeztet jelenleg a melbourne-i Albert Park, amelyet már birtokba vettek a Forma-1-es istállók. A hét végén tartandó évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt targoncák és teherszállító kamionok hemzsegnek a pályán: fotók a helyszínről!

Tovább
0

Így rakják össze az F1-es pályát Melbourne-ben - videó



Bár az évadnyitó Ausztrál Nagydíj rajtjáig 24 nap még hátravan, a viadalnak otthont adó Melbourne-ben már január óta zajlanak az évadnyitó verseny előkészületei. A szervezők egy látványos timelapse-videóval 2 percben foglalták össze, hogy több mint 2 hónapnyi munkával hogyan varázsolják versenypályává a meseszép Albert Parkot.

Tovább
0

Sutil nem barátkozni jött vissza az F1-be



Adrian Sutil, a Force India versenyzője az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével Kimi Räikkönen tavalyi produkciójához hasonlóan alátámasztotta azt a teóriát, hogy némi kihagyás nem feltétlenül hátrány a modern Forma-1-ben. A silverstone-i csapatnál már örülnek, hogy a németnek szavaztak bizalmat, maga az érintett azonban a futam előtt elárulta: tudja, hogy a paddockban nem mindenki örül a jelenlétének.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek