Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gratulált Leclerc-nek II. Albert monacói herceg, de hogyan?




Anthoine Hubert halála árnyékot vetett ugyan Charles Leclerc első F1-es futamgyőzelmére, amelyet a Belga Nagydíjon aratott, azonban a Ferrari pilótájával történt olyan is, amely jócskán hozzájárult kedélyállapota javulásához. Az F+1 Blognak azt is elárulta, hogy mi volt az…

Tovább
0

Räikkönen a Nordschleifén száguldozna az F1-es Alfával




Kimi Räikkönen jól érzi magát az Alfa Romeo Racingnél, de még nem gondolkodik azon, hogy mihez kezd jelenlegi szerződésének lejárta, azaz 2020 után. A finn nem örül annak, hogy egyre sűrűbb lesz a versenynaptár, egy Finn vagy Svájci Nagydíj azonban felvillanyozná, akárcsak néhány kör F1-es autóval a legendás Norschleifén.

Tovább
0

Gasly mondja: Sokkolt, de nem tört meg a Red Bull döntése




Lefokozásának hátteréről nem beszélhet, azt viszont elárulta, hogy a Mogyoródon történtek fényében szabályosan sokkolta a lefokozás híre. Pierre Gasly, a Red Bulltól a Toro Rossóhoz visszadelegált F1-es pilóta a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján beszélt először a fejlemény óta, az F+1 Blog pedig ott volt és meghallgatta a franciát, aki állítja: nem tört meg.

Tovább
0

Alonso nem riad meg az Indycar veszélyeitől




Fernando Alonso még nem tudja pontosan, hogy Forma-1-es szerepvállalásának év végi lezárása után, a megbízhatósági-vb (WEC) mellett mit is csinál még 2019-ben. A közvélekedés szerint az a legvalószínűbb, hogy az Indycar felé veszi az irányt: döntés még nincs ezzel kapcsolatban, ám a pilóta az elmúlt hétvégén, Spa-Francorchamps-ban megjegyezte, hogy nem tart a tengerentúli széria veszélyeitől.

Tovább
0

Milyen lesz a Williams Strollék nélkül?



F1 Forma-1 Williams Lance Stroll Szergej Szirotkin Artem Markelov Belga Nagydíj
Nem elég a Williams istálló számára, hogy történelminek mondható mélypontra süllyedtek idén, de még a Force India tulajdonosváltása körüli lavina is náluk okozza a legnagyobb felfordulást. Ennek ellenére a grove-i csapatnál a jelek szerint nem izgulnak túlságosan, ami azt sugallja, hogy tudják a megoldást. Az F+1 Blog hallott egyet-mást Spa-Francorchamps-ban…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek