Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ferrari: Van ok a bizakodásra



F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Belga Nagydíj
A belgiumi hétvége egyik nagy kérdése az volt, hogy a Ferrari képes lesz-e elmozdulni arról a holtpontról, amelyre a nyári szünet kezdete előtt kerültek. Véleményt alkotni nehéz, pláne annak fényében, hogy egyik maranellói pilóta futama sem volt tiszta Spa-Francorchamps-ban, Maurizio Arrivabene csapatfőnök ennek ellenére nyomatékosította: van ok a bizakodásra.

Tovább
0

Nem gyarmatosítja a Manort a Mercedes



F1 Forma-1 Manor Pascal Wehrlein Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Belga Nagydíj
A Belga Nagydíjtól már két Mercedes-kötődésű pilóta hajt a sereghajtó Manor istállónál, ám Toto Wolff, a csillagos márka sportigazgatója szombaton nyomatékosította: a kiscsapatot továbbra sem lehet fiókcsapatnak tekinteni és nem készülnek arra, hogy hivatalos junioralakulatként működtessék. Azt persze nem zárta ki, hogy a jövőben még szorosabbra fűzik a szálakat.

Tovább
0

A mexikói, aki a Forma-1 csúcsára igyekszik



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Belga Nagydíj
Sergio Perez a legkevésbé sem aggódik amiatt, hogy még úgy sem került pont a jövőjével kapcsolatos találgatások végére, hogy érvényes szerződése van a Force Indiával. Az F+1 Blognak Spa-Francorchamps-ban elárulta: nem zavarja, hogy szponzorainak komoly kikötései vannak azzal kapcsolatban, hogy folytatja autóversenyzői pályafutását. A pilóta természetesen számos más érdekességről is beszélt a Belga Nagydí helyszínén.

Tovább
0

Massa: Nem fogok fizetni az állásomért!



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Valtteri Bottas Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
Egyik pilóta helye sem biztos és egyikük sem tud komoly szponzorokat mozgósítani, pedig ez lenne az elvárás. A nyári szünetet követően még mindig ez a helyzet a Williams istállónál, ahol Felipe Massa és Valtteri Bottas is csak reménykedik abban, hogy 2017-ben is a grove-i csapat kötelékében maradhatnak.

Tovább
0

Hamilton újabb videóval provokál




Lewis Hamilton nem enged: noha a Belga Nagydíjat megelőző napokban jókora felháborodás övezte a nyári szünetben folytatott tivornyázásáról csepegtetett apróbb adalékokat, a futam megnyerése után a kétszeres világbajnok még jobban odapörkölt bírálóinak azzal, hogy egy komplett kisfilmet adott közre a szabadsága alatt folytatott fényűző kalandozásáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek