Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso kipakolt a Red Bull ajánlatairól




Komoly nyilatkozatháború zajlott a nyári szünet végén és a Belga Nagydíj hétvégéjén is Fernando Alonso és a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner között azzal kapcsolatban, hogy megkörnyékezte-e a Red Bull ajánlattal a kétszeres világbajnokot, s ha igen, hányszor és mikor történt ilyen. A McLaren szombati sajtóértekezletén természetesen záporoztak az erre vonatkozó kérdések a sportágtól az idény végén elbúcsúzó pilóta felé.

Tovább
0

Force India-ügy: Az érem másik oldala




Igazi tündérmesének tűnik a Force India istálló megmenekülése és átalakulása, ami részben igaz is, de mint minden érmének, ennek is két oldala van. Az F+1 Blog paddock-forrásai szerint az új tulajdonosok az egész üzletet jóelőre megtervezték és minden levajaztak, mielőtt belevágtak volna. A két főszereplő: Lawrence Stroll és Sergio Perez!

Tovább
0

Vettel: Megnyerhetjük-e a vb-t? Igen!




Pontok tekintetében Sebastian Vettel jelenlegi helyzete jóval nehezebbnek tűnik, mint egy éve ilyenkor, ám a nyári szünetet követő első futam, a Belga Nagydíj előtt a német kijelentette: rendületlenül hisz abban, hogy idén világbajnok lesz a Ferrari színeiben is. A pilóta szerint saját maga és a maranellói alakulat is készen áll arra, hogy felülmúlják a Mercedest és Lewis Hamiltont.

Tovább
0

Íme a kis Schumi az apuka legendás Benettonjával



F1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Pénteki tesztpilótát igazol a Toro Rosso



F1 Forma-1 Sean Gelael Toro Rosso Belga Nagydíj
A világot nem fordítja ki a sarkából, mégis érdekes: az F+1 Blog információi szerint a Forma-2-ben versenyző indonéziai pilóta, Sean Gelael a szezon hátralevő részében több pénteki szabadedzésen is vezetheti majd a Toro Rosso Forma-1-es autóját.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek