Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Királyi pártfogással érkezik az F1-be a kis SainzJean-Eric Vergne már bedobta a törölközőt, így szinte biztosra vehető, hogy a World Series by Renault 3.5-ös géposztályának idei bajnoka, Carlos Sainz Jr. csatlakozhat Max Verstappenhez 2015-ben a Toro Rossónál. Az F+1 Blog által Abu-Dzabiban látottak, hallottak alapján a fiatal spanyolért komoly lobbitevékenység zajlott.

Tovább
0

Vergne és Sainz is várja a Toro Rosso válaszátNoha döntés még nem született, Jean-Eric Vergne úgy érzi: egyre jobbak az esélyei arra, hogy 2015-re is a Toro Rossónál maradjon, mert szerinte a Red Bull vezérkara hajlik a szerződése meghosszabbítására. A francia pilóta terveit a jelek szerint csak a szintén optimista WSR-bajnok, Carlos Sainz Jr. húzhatja keresztbe…

Tovább
0

Küszöbön az első évközi pilótacsere?A nyár a pilótapiaci spekulációk időszaka a Forma-1-ben: nincs ez másként idén sem, ráadásul a találgatássorozat nem is feltétlenül csak a 2015-ös átigazolásokat érinti. Még az sem kizárt, hogy a Magyar Nagydíjig hátralevő időben megtörténik az első évközi váltás, erre ugyanis a jelek szerint két alakulatnál is esély mutatkozik.

Tovább
0
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek