Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sainz: Mi várható a McLarentől jövőre? Ők sem tudják!




Carlos Sainz jóformán semmit nem tud arról, hogy mire számíthat a McLarennél 2019-ben, ennek ellenére igyekszik optimistán megközelíteni a kényszer-csapatváltást. A spanyol elsősorban abban bízik, hogy a csúfosan leszereplő wokingi együttes tanult valamit abból, amit a szintén Renault-erőforrással versenyző Red Bulltól leshettek el idén…

Tovább
0

Alonso az autósport vándormadara lesz 2019-től?




Kevés téma foglalkoztatja annyira az autósport világát mostanában, mint az, hogy mihez kezd Fernando Alonso a Forma-1 után? Sokan biztosra veszik, hogy a kétszeres világbajnok az Indycarba készül, pedig hozzá közel álló források szerint az is előfordulhat, hogy teljes elköteleződés helyett inkább amolyan vándormadárként funkcionál majd 2019-től.

Tovább
0

Forrongó pilótapiac: Sainz a McLarennél, Ocon a Renault-nál?




Noha az élcsapatok esetében a legfontosabb kérdések pilótaügyben már eldőltek, a mögöttes mezőnyben akár földindulásszerű átrendeződés is elindulhat néhány napon belül. Az F+1 Blog lehetséges forgatókönyvek garmadájáról hallott a hockenheimi paddockban…

Tovább
0

Sainz nem ígér világmegváltást a Renault-nak



F1 Forma-1 Renault Toro Rosso Carlos Sainz Amerikai Nagydíj
Nem ígér azonnali világmegváltást a Toro Rossótól a Renault-hoz átigazoló Carlos Sainz, aki nem elismeri: izgatottan készül a hétvégi Amerikai Nagydíjra, ahol bemutatkozhat a francia alakulat kötelékében. A spanyol lépésről lépésre szeretne ismerkedni új munkaeszközével, ugyanakkor reméli, hogy sikerül gyorsan felvennie a tempót a sárga-feketékénél.

Tovább
0

Befogta Verstappen száját a Red Bull fővezére



F1 Forma-1 Max Verstappen Jos Verstappen Dietrich Mateschitz Carlos Sainz Ferrari Red Bull Osztrák Nagydíj
Hirtelen változott a hangvétel a Verstappen-táborban: míg az utóbbi hetekben a Red Bull pilótájának édesapja, Jos állítólag jó alaposan körbejárta a témát, hogyan lehetne fiát, Maxot átcsempészni a Ferrarihoz 2018-ra, addig a Red Bull Ringen egyik pillanatról a másikra váltottak és megerősítették, hogy lojálisak az energiaitalos formációhoz. Úgy tudjuk, hogy a Red Bull csúcsguru, Dietrich Mateschitz keze van a dologban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek