Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Teljes a Leclerc-őrület Monacóban



Teljes az őrület Monacóban, a hercegség az új Forma-1-es szupersztárt, Charles Leclerc-t ünnepli.

Tovább
0

Gratulált Leclerc-nek II. Albert monacói herceg, de hogyan?




Anthoine Hubert halála árnyékot vetett ugyan Charles Leclerc első F1-es futamgyőzelmére, amelyet a Belga Nagydíjon aratott, azonban a Ferrari pilótájával történt olyan is, amely jócskán hozzájárult kedélyállapota javulásához. Az F+1 Blognak azt is elárulta, hogy mi volt az…

Tovább
0

Monaco tanult az azeriek költséges hibájából



​​​​​

Monaco tanult abból a hibából, amit Baku követett el és amiért nagy árat fizettek az ottaniak. Egy apróságról van szó - mutatjuk!

Tovább
0

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

Leclerc ajnározásával is gyengíti Vettelt a Mercedes tábora?




Lewis Hamiltonról és a Mercedesről régóta tudjuk, hogy profik a pályán kívüli, pszichológiai hadviselésben is. A brit pilóta és a csillagos csapat most adja újabb jelét ennek: nem győzik dicsérni a Ferrari versenyzőjét, Charles Leclerc-t, amit a vörösök másik pilótája, Sebastian Vettel nagy valószínűség szerint eléggé nehezen visel. Ezzel már most, az idény elején bevihetnek egy komoly gyomrost a németnek.

Tovább
1
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek