Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monzai pletyka: újra F1-es lesz az Alfa Romeo? 



F1 Forma-1 Alfa Romeo Sauber Sergio Marchionne Ferrari Charles Leclerc
Izgalmas pletykát sikerült kihalásznia az F+1 Blognak az Olasz Nagydíjat követő forgatagban: több forrásunk is arról számolt be, hogy valóra válhat számos márkamegszállott álma, ugyanis minden valószínűség szerint a Sauber istálló nevében 2018-tól szerepel majd az Alfa Romeo. Akár még az is lehet, hogy a csapatalapító nevét teljes egészében elhagyja a svájci formáció...

Tovább
0

Ferrarira és a vörösök szupertehetségére vált a Sauber?



F1 Forma-1 Sauber Fred Vasseur Honda Charles Leclerc
Azelőtt válással zárult a Sauber-Honda házasság, hogy megköttetett volna: a Hungaroringen megtörtént a nagy bejelentés, ráadásul már körvonalazódik az is, hogy milyen irányba halad majd a svájci formáció az új vezér, Fred Vasseur vezetésével.

Tovább
0

Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

Tovább
0

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

Tovább
0
12345
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek