Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Brutális utcai Ferrarit kapott  Leclerc - mutatjuk!




Lehet, hogy komoly a teljesítménykényszer és hihetetlenül nagy a nyomás, de mindenképpen megéri Ferrari-pilótának lenni! Charles Leclerc szerződésén még alig száradt meg a tinta, de a fiatal pilóta máris tapasztalhatja, hogy mit jelent ez: Szingapúrból hazaérkezve több meglepetés, egyebek mellett új szolgálati autója, egy Ferrari 488 Pista várta Monacóban…

Tovább
0

Leclerc már jövőre a vb-címért akar harcolni a Ferrarinál




Határozott célkitűzéssel megy a Saubertől a Ferrarihoz 2019-ben Charles Leclerc, aki helyet cserél Kimi Räikkönennel. Az olasz márka pilótaképző akadémiájának csúcsportékája Szingapúrban kijelentette: tudja, hogy óriási lépés vár rá, de szeretne azonnal szemmagasságban lenni leendő csapattársával, Sebastian Vettellel.

Tovább
1

Itt az újabb Räikkönen-pletyka: McLaren?




Nagyon úgy tűnik, hogy a pilótapiaci pletykaáradatnak soha nem akar véget érni: erre utal, hogy bejelentés helyett - egyelőre - az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában sem kaptunk mást, csupán néhány spekulációt. Persze azok legalább izgalmasak, pláne, hogy Kimi Räikkönennel kapcsolatosak…

Tovább
0

Élet az akadémián: Így neveli a jövő F1-es sztárjait a Ferrari




Sergio Perez volt az első, aki a Ferrari tehetséggondozó akadémiájáról eljutott a Forma-1-ig, jelenleg pedig Charles Leclerc az aktuális szenzáció, ám számos fiatal van a programban, akik a különféle juniorkategóriákban azért küzdenek, hogy az elődök nyomába léphessenek. Az F+1 Blog annak nézett utána, hogy milyen is az élet az akadémián, hogyan készítik fel a fiatalokat a vörösöknél.

Tovább
0

Fura módon tenné ki Räikkönent a Ferrari



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Red Bull Ring Ferrari Kimi Räikkönen Sauber Charles Leclerc Esteban Ocon

Pilótapiaci pletykáktól hemzseg a Forma-1-es paddock az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben, ezek között pedig egészen hajmeresztő sztorikat is hallani, például a Ferrari 2007-es világbajnokáról, Kimi Räikkönenről. Az F+1 Blog a helyszínen azután tudakozódott, hogy igaz-e: a vörösök megalázónak tűnő ajánlattal próbálnak megszabadulni a finntől?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek