efpluszegy

5 érv, amiért a Ferrarinak érdemes volt megtartani MassátFelipe Massát az utóbbi 1-2 évben legszívesebben elűzte volna a Ferrari-drukkerek többsége a Scuderiától, ám a maranellói egylet kedden mégis megtoldotta egy újabb szezonnal a brazil pilóta szerződését. Az F+1 Blog megpróbálta összegyűjteni az öt legfontosabb érvet, amely arra ösztönözhette Luca di Montezemolo elnököt, hogy áldását adja az új kontraktusra.

Tovább
0

Hoz-e gyártói inváziót a turbós Forma-1?Lehet, hogy Bernie Ecclestone hisztizik a 2014-ben bevezetésre kerülő új motorformula miatt, de minden jel arra utal, hogy a váltással elérhető az FIA által eredetileg kitűzött cél. A szövetség új gyártók felbukkanását remélte a motorszabályok módosításától, márpedig a jelek szerint egyre több helyen kacérkodnak az F1-es szerepvállalást gondolatával.

Tovább
0

Radikális újítás a Red Bull géniuszátólAhogyan pályafutása során megszámlálhatatlan alkalommal, úgy a Koreai Nagydíjon is radikális újítással állt elő a Red Bull géniusz-sikerkovácsa, Adrian Newey. Igaz, a brit szakember ezúttal nem (csak) a versenyautókon alkotott emlékezeteset: a földgolyó Forma-1-rajongóit mosolyra fakasztva egy síszemüveggel készült a díjkiosztót követő pezsgőcsatára, ahol szüksége is volt a csodafegyverre, mivel a győztes Sebastian Vettel és a 2. helyen leintett Mark Webber is komoly rohamokat intézett ellene.

Tovább
0

Korea után: megállítható-e Vettel?Mivel négy futam még hátravan a 2012-es világbajnokságból, lehet, hogy a titulus sorsának eldöntése elhúzódik egészen az utolsó összecsapásig, a Koreai Nagydíj végeredményének azonban fontos üzenete van: hacsak nem történik csoda, Sebastian Vettelt nem lehet megfosztani az újabb címvédéstől.

Tovább
0

Így köszöntötték Peter Saubert a Forma-1-es csapatfőnökökA többi csapatfőnök, valamint versenyzők és prominens személyiségek köszöntötték a Koreai nagydíj időmérő edzése után a Sauber alapító-fővezérét, a 69. születésnapját ünneplő Peter Saubert, aki ezen a napon adta át a csapat irányítását a Forma-1-es történelem első női csapatfőnökének, Monisha Kaltenbornnak.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek