Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa intelmei Alonsóhoz és Räikkönenhez



Bizarr párosnak ígérkezik a Ferrari jövő évi versenyződuója, Kimi Räikkönen és Fernando Alonso - véli a Williams istállóhoz igazoló Felipe Massa, aki a múltban a spanyollal és a finnel is versenyzett együtt a maranellói alakulat kötelékében. A brazil biztos benne, hogy a feleknek nem lesz könnyű dolga egymással.

Tovább
0

Webber sortüzet nyitott a sportfelügyelőkre



Mark Webber sortüzet nyitott a sportfelügyelőkre a Twitteren amiatt, hogy a Szingapúri Nagydíj után Fernando Alonsóval együtt figyelmeztetésben részesítették a levezető körös "taxizás" miatt. Az ítélet megosztja a véleményeket.

Tovább
0

Montezemolo újabb aranykort vár a Ferrari-reformoktól



Technikai fronton az eddigieknél jóval nagyobb kreativitást remél a Ferrarinál zajló reformoktól a fővezér, Luca di Montezemolo, aki rámutatott: kulcsfontosságú szereplőnek tartja a Lotustól visszatérő mérnökgurut, James Allisont. Elárulta a nagyfőnök azt is, hogy Stefano Domenicali csapatfőnöki státusza nincs veszélyben.

Tovább
0

Alonsóékkal együtt repültünk vissza az '50-es évekbe



Múltat idézni, nosztalgiázni mindig élvezetes, kiváltképp akkor, ha Forma-1-ről van szó. Tudják ezt jól a Shellnél is: az olajtársaság a Belga Nagydíj helyszínének szomszédságában, Malmédyben az '50-es évekbe repítette vissza a nemzetközi sajtót a Ferrari párosával, Fernando Alonsóval és Felipe Massával együtt, ráadásul az időutazás részeként levetítették azt a filmet, amelyet az 1955-ös futamon forgattak.

Tovább
1

Alonso újra kezelésbe vette a 963 lóerős Ferrarit



Újra kezelésbe vette a Ferrari közúti csúcsgépét, a LaFerrarit Fernando Alonso: a kétszeres világbajnok még a Magyar Nagydíj előtti napokban járt az olasz márka főhadiszállásán, s a kellemest összekötve a hasznossal a fioranói aszfaltcsíkon újra nyúzópróba alá vetette az idei Genfi Autószalonon leleplezett sportkocsit.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek