Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso új barátnőt villant?



Egyelőre még pletyka, de már több spanyol hírforrás is beszámolt arról, hogy Fernando Alonso nemcsak a versenyzés világában, hanem a magánéletben is újít. A Ferraritól öt év után lelépett kétszeres világbajnoknak állítólag új barátnője van.

Tovább
0

Alonsót a karácsonyi bulin búcsúztatta a Ferrari



Szombat este tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét Maranellóban a Ferrari: az esemény Fernando Alonso búcsúfellépése volt, a spanyol ajándékot is kapott, ugyanakkor ezen a rendezvényen lépett első ízben színre az új csapatfőnök, Maurizio Arrivabene, aki mindjárt meg is fújta harci kürtjét a 2015-ös szezonnal kapcsolatban.

Tovább
0

Hamiltont Alonso követi a csapatfőnöki Top 10-ben



Az idei vb-címet elhódító Mercedes-menő Lewis Hamilton a csapatfőnököket is meggyőzte: a szakvezetők a britet nyilvánították a szezon legjobbjának, mögötte azonban érdekesen alakult a sorrend…

Tovább
0

Alonsóék fura járgányokkal hangoltak Austinra



Akárcsak augusztus végén, Spa-Francorchamps-ban, a Ferrari Forma-1-es versenyzői Austinban, az USA Nagydíj helyszínén is mókáztak egy keveset a Shell Ec-Marathon enegiatakarékos járműkülönlegességeivel. Fernando Alonso és Kimi Räikkönen a Louisiana-i műszaki egyetem hallgatóiból verbuválódott csapat gépeit próbálta ki.

Tovább
0

Alonso a Honda pilótájaként ül a McLarenbe?



Svájci források szerint Fernando Alonso 2015-től biztosan a McLaren-Honda versenyzője lesz, de nem a McLaren, hanem a Honda lesz a közvetlen munkaadója. Ha minden igaz, a japán gyártó viszonya közel sem annyira baráti a brit versenyistállóval, ahogyan azt jelenleg gondolni lehet…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek