Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Új színezetet, jobb autót ígér a McLaren-főnök



F1 Forma-1 Eric Boullier McLaren-Honda Fernando Alonso Stoffel Vandoorne
Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója megerősítette, hogy a wokingi alakulat új autófestést használ majd 2017-ben, így minden esély megvan arra, hogy a február 24-én esedékes bemutatón a korábban pletykált narancssárgában pompázó versenygépet lepleznek le. Arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mire lesz képes az új rakéta, ám a szakvezető állítja: idén megtörténhet a nagy áttörés.

Tovább
0

Ismét narancssárga McLarenről pletykálnak



F1 Forma-1 McLaren-Honda Stoffel Vandoorne
Hosszú évek óta várják a McLaren istálló rajongói, hogy a wokingi istálló egy napon talán újra tradicionális színezetében, narancssárgában versenyezteti majd a versenygépeit. Egyes források szerint nem kizárt, hogy az új vezetőség bevállalja ezt a lépést.

Tovább
0

Szólítsatok Doktor Buttonnak!



F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda

Jenson Button számára nem úgy alakult a végleges (vagy mégsem?) Forma-1-es búcsú, ahogyan szerette volna, de így sem zárja komoly elismerés nélkül a 2016-os évet. A brit pilótát a nagy-britanniai Bath Egyetem díszdoktori címmel tüntette ki.

Tovább
0

Alonso: Le Mans? Most még inkább F1!



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren-Honda Abu Dhabi Nagydíj
Nem kell semmit kiolvasni abból az üzenetból, amely a visszavonuló Mark Webbernek szólt - jelentette ki Fernando Alonso, akinek videóüzenetéből sokan arra következtettek, hogy szeretne mielőbb a megbízhatósági vb-n (WEC) versenyezni. Az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki napján a McLaren-Honda spanyol pilóta nyomatékosította, hogy továbbra is a Forma-1-re összpontosít, de azt persze nem zárta ki, hogy előbb vagy utóbb felbukkan Le Mans-ban…

Tovább
0

Nem futja új gumimelegítőre a McLarennek?



F1 Forma-1 McLaren-Honda
A nagy-britanniai Rockingham versenypályáján, filmforgatással tölti a szerdai napot a McLaren istálló és reménysége, Stoffel Vandoorne, akiket egy szempillantás alatt kipécézett magának a világháló szigorú népe. Ehhez elég volt egyetlen fotót feltölteni a Twitterre...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek