Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Semmitől nem tart a Button helyére lépő Vandoorne



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda

Stoffel Vandoorne, a McLaren által kinevelt belga tehetség jövőre végre megkapja azt a lehetőséget, amelyre mindig is várt. A korábbi GP2-bajnok versenyzővé léphet elő, és az sem zavarja, hogy a wokingi alakulat jelenleg nagyon messze áll a régi fényétől.

Tovább
0

Munkába áll a VW-től elcsábított guru a McLaren-Hondánál



F1 Forma-1 Jost Capito Ron Dennis McLaren-Honda Eric Boullier
Rutinos vezetővel erősödik a McLaren: a brit vállalat már hónapokkal ezelőtt szerződtette Jost Capitót, aki a Volkswagen sportigazgatói tisztségéből érkezik a Forma-1-es istállót is működtető leányvállalat élére, s ha minden igaz, a jövő hét végén esedékes Belga Nagydíjon tűnik majd fel először új szerepkörében.

Tovább
0

Dennis: Spában javulás, év végére meglepetés várható a McLaren-Hondától



F1 Forma-1 Ron Dennis McLaren Német Nagydíj Fernando Alonso Jenson Button McLaren-Honda
Sokat vár a nyári szünet utáni első futamra, a Belga Nagydíjra érkező motorfejlesztésektől és azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy már az idei évad vége felé képesek lesznek komolyabb meglepetést okozni. Az F+1 Blog a Német Nagydíj helyszínén a McLaren-Honda fővezérét, Ron Dennist kérdezte a brit-japán konstelláció jelenlegi helyzetéről.

Tovább
0

Button jövőre is a McLaren-Hondánál hajtana



F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda Monacói Nagydíj
Jenson Button a jelenlegi Forma-1-es mezőny legrégebben szolgáló tagja, ám a jövője egyelőre bizonytalan. A pletykák szerint a McLaren-Honda szabadulna tőle, ám a brit veterán a Monacói Nagydíjon előbb titkolózott, majd megszellőztette, hogy szívesen maradna…

Tovább
0

A Kaszinóban ünnepelték a monacói F1-es csoda évfordulóját



F1 Forma-1 Olivier Panis Ligier Mugen-Honda Monacói Nagydíj
Húsz éve aratta a Forma-1 és a Monacói Nagydíjak történelmének egyik legváratlanabb győzelmét Olivier Panis a mára szinte teljesen elfeledett Ligier istálló kötelékében. A világraszóló siker évfordulójának okán péntek este a Kaszinóban tartottak ünnepséget: az F+1 Blog ott beszélgetett az utolsó francia F1-es futamgyőztessel az emlékezetes sikerről, a gall győzelmi ínségről és sok egyéb másról is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek