Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perez öt éven belül világbajnok akar lenni - interjú



Sergio Perez nem elégedetlen azzal, ahogyan az idei szezonja alakul a Force India istállónál, ugyanakkor nem bánta meg, hogy tavalyelőtt hirtelen felindulásból a Ferrari helyett a McLarent választotta, ahonnan egyetlen gyötrelmes idény után távoznia kellett. Az egyéni tabellán 29 egységgel a 11. pozíciót elfoglaló mexikói pilótát a Magyar Nagydíj csütörtöki napján, a csapat karóráiról gondoskodó TW Steel sajtódélutánján faggatta az F+1 Blog.

Tovább
0

Van-e keresnivalója egy 18 éves srácnak az F1-ben?



Ha a Sauber orosz befektetői révén 2014-ben valóban lehetőséghez jut, Szergej Szirotkin 18 évesen válna Forma-1-es versenyzővé, ami abszolút csúcs lenne. A mezőny tagjai egyelőre csodálkoznak az új jövevényen, s mint a Hungaroringen többen is elárulták: nem feltétlenül a szemtelenül fiatal kor, sokkal inkább az előképzettség hiánya miatt tartanák kockázatosnak az orosz előléptetését.

Tovább
0

FIA-dicséret a Hungaroring sportbíróinak



Sportszakmai tekintetben idén is jelesre vizsgázott a Hungaroring, az FIA magas rangú képviselői elégedetten távoztak a Magyar Nagydíj után. Nagy hírverést nem kapott, de itt voltak az oroszok is, akik tanulni jöttek hozzánk, készülve a jövőre debütáló versenyükre.

Tovább
0

Még a bírák is sajnálták Grosjean büntetését?



Romain Grosjean előzése a Mansell-kanyarban Felipe Massa ellen nemcsak a Magyar Nagydíj, de az évad eddigi részének egyik legszebb pillanata volt. Ugyan a franciát áthajtásos büntetéssel sújtották a remek manőverért, a felügyelő testület egyik tagja célzott rá: nehéz szívvel szankcionálták az esetet.

Tovább
1

Így pakol és távozik hazánkból az F1 - fotók



Emlékezetes versenyen diadalmaskodott Lewis Hamilton és a Mercedes a Hungaroringen, ahol a kockás zászló meglengetése egyben a nagy nyári szünet kitörését is jelentette.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek